reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Kochaniutkie ja po wizycie:-)
Dzidzia rośnie zdrowo ma 1,24cm, serduszko wali jak szalone:tak: Lekarz założył kartę ciąży, zlecił badanka.Nie macie pojęcia jak mi ulzyło :-)
Dziewczyny ja też wiem co znaczy stracić dziecko. 20 maja 2010 urodziłam synka Pawełka w 38tc, niestety urodził sie martwy:-(Dlatego teraz będe spokojniejsza dopiero jak już przytulę moje maleństwo.
Życzę wszystkim cudownych wieści z wizyt :tak:
Póżniej wkleję foteczkę mojego KROPKA:-)

Ostatnia edycja:
247143_172147596178115_100001486271155_436045_2866162_n.jpgja ide na nast wizyte dopiero 4 lipca.
Kajkapol kochana wspołczuję ;-( az mi łezki poleciały ;-((((((((((((
a ktory jestes tydzien??

ja porownywalam 1 USG Nikodema z 5tygodnia i 5 dnia miał 0.22 cm taki malucki był...a druga fasolka ma 6,1mm jaka roznica

Załączniki

• fasol.jpg
    fasol.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Ja dziś byłam na USG piersi i wszystko ok, żadnych zmian :-) Tak się cieszę, bo bardzo się przed tym stresowałam (moja mama zmarła na raka piersi). Odebrałam też wyniki badań i wszystko ok poza glukozą na czczo - wynik 57. Norma napisana 65-105, ale wiem że to norma dla 'normalnych' ludzi. W ciąży powinno być na czczo między 70 a 90. Także lipa :-/ Wczoraj też zmierzyłam sobie po jedzeniu cukier i było 156 (norma jest 140, nowa bardziej restrykcyjna - 120). Spodziewałam się cukrzycy, bo w I ciąży miałam, ale nie myślałam że tak szybko to cholerstwo wylezie :-(
Jutro mam wizytę u gina, trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok.

reklama
Do góry