reklama
livastrid
2010 & 2012
duska widzisz jaka masz ladna fasolke Alka jeszcze troche
Dorotka_23
Fanka BB :)
We wtorek byłam u mojej gin "zobaczyć się z dzidzią" ja widziałam wszystko: rączki nóżki, a mój M tylko plamę, no to mu pani doktor pokazuje: no tu są rączki, tam nóżki a On na to:
Taa, a tu warkoczyki!!
Taa, a tu warkoczyki!!
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
duska Alka1106 piękne Maleństwa:-)
Dorotka_23 z takim poczuciem humoru Twojego M to cię chyba nie dopadają aż takie zmienności nastrojów:> hihihi
Duśka podziwiam Ja z Laura miałam brać duphaston przez pierwsze 3 miesiące....
Zjadłam niecałe jedno opakowanie... tak +- co 2, 3 dni... bo zwyczajnie zapominałam o tabletkach...mimo, że lażały w widocznym miejscu..
Dorotka_23 z takim poczuciem humoru Twojego M to cię chyba nie dopadają aż takie zmienności nastrojów:> hihihi
Duśka podziwiam Ja z Laura miałam brać duphaston przez pierwsze 3 miesiące....
Zjadłam niecałe jedno opakowanie... tak +- co 2, 3 dni... bo zwyczajnie zapominałam o tabletkach...mimo, że lażały w widocznym miejscu..
ewelina26k
ja też wczoraj byłam na usg, dzidzia ma 23 mm, niestety mam małego krwiaczka, mam nadzieję, że szybko się wchłonie
umówiłam się na usg genetyczne- 1 lipca:-)
umówiłam się na usg genetyczne- 1 lipca:-)
duska Alka1106 piękne Maleństwa:-)
QUOTE]
Ania_789 chciałam by mój gib zobaczył bliźniaczki, ale on się upiera, że jest jedno:-) Jednak jak zobaczyłam Twoją liczbę mnogą - MALEŃSTWA - pomyślałam: jest nadzieja może jedno schowane za drugim - szkoda tylko, że Tobie chodziło o maleństwo moje i Duśki, a tak chciałabym mieć w brzuszku dwa szczęścia hihih
reklama
Kasienkadg
Alka1106 sliczna fasolka
duska To juz jest normalnie maly czlowieczek! Przesliczny widok! :-)
duska To juz jest normalnie maly czlowieczek! Przesliczny widok! :-)