reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

ewelina trzymamy kciukasy za slodka/slodkie fasole:-D

o Kasienka, to Ci sie ostatnio trafilo...Ale teraz ladna fasolka siedzi i ladnie jej bedzie pukac serduszko jak na usg pojdziesz:tak:

reklama
więc i ja przedstawiam Wam mojego kropka :-) Scankropek.jpg

kajkapol śliczny kropek :-) gratuluje:-)
ewelina26k trzymam kciukasy mocno:-) Będzie dobrze:-) Inaczej być nie może:-D

A ja dalej do wtorku czekam:-( A to tak daleko..... A tak mnie brzuchol już wywaliło, że powoli w jeansy się nie mieszcze:-D Trzeba jakieś dresy kupić, bo po Laurze wszystkie porozciągane na brzuchu i powydawałam......

Asteria to jakas masakra, brak kompetencji pielegniarek, co to za akcja i moze to Twoja wina??? to ich problem, ze nie potrafia sie wkuc i Ty teraz masz w ciazy z mdlosciami lazic gdzies i szukac innego gabinetu????? yyyyyy to slabe troche......
Ania_789 ja jestem wywalona od czwarego tyg, juz myslalam, ze nosze blizniaki, ale okazuje sie, ze to hormony ciazowe nas tak wywalaja jakbysmy byly w 8 miesiacu.....
Sarat sliczny maluszek, jestesmy prawie w identycznym wieku ciazowym!!!!! ile mm ma Twoje malenstwo????
ewelinka, glowa do gory, na pewno wszystko bedzie dobrze!!!!

ja dzis po usg, jest serduszko :happy:dzidzia ma 0,879 cm wg usg 6t i 6 dz., a wg punkcji 7 tydz. i 1 dzien ale chyba to nie jest duża różnica??
Praktycznie poza pulsującym serduszkiem nic nie widziałam, ale i tak było to piękne. A Wy na 1 usg też tylko widzieliście usg a nie słuchałyście?

ja dzis po usg, jest serduszko :happy:dzidzia ma 0,879 cm wg usg 6t i 6 dz., a wg punkcji 7 tydz. i 1 dzien ale chyba to nie jest duża różnica??
Praktycznie poza pulsującym serduszkiem nic nie widziałam, ale i tak było to piękne. A Wy na 1 usg też tylko widzieliście usg a nie słuchałyście?

Ewelina wielkie gratulacje!!!
Wiek ciąży podaje sie +/- 4 dni, wiec baardzo dobrze, a serca sie jeszcze nie słucha bo to bardzo obciąża układ krążenia maluszka i w zasadzie nie ma potrzeby.
Jeszcze raz gratuluje. :))

reklama
Do góry