reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Mami- grauluję córeczki, zdziwiłabym się gdyby u Ciebie był chłopak- jakoś tak jak zobaczyłam zdjęcie Twoje i Melisy to sobie pomyślałam ze Wy to pewnie będziecie mieć córcie- ciekawe czy się sprawdzi.
Liv- no chyba coś w tym jest
Alka- nie, nad imieniem nawet nie myśleliśmy, jakoś tak jeszcze nic zwiazanego z maluchem nie przemysleliśmy ani nie kupiliśmy. Za dużo spraw aktualnie mamy na głowach
Dobra, lecę do babci na wakacje na 2 tyg. Może jak dopadne gdzieś tam kawałek sieci to się odezwę. Udanych wizyt ałj reszcie. Oby same dobre wieści były

reklama
mami super super super :) ja też w piątek jak się dowiem co będzie lecę od razu na zakupki :)) już mi się marzy ta chwila... ) w ogole to sobie ostatnio wyobrażam to usg jak juz pani powie, ze moze mi powiedzieć, i że będzie.... :)))))) aaaaa i tu już są dwie opcje ;) dziewczynka abo chłopczyk hihi ;P

bardzo dziękuje i rzeczywiście córcia:-)
mój K. troche sie zawiodl ale mysle ze sie cieszy:-)
a zdj to pierwsze ubranko jakie kupilsmy dla przyszlego potomka, ma oddawać w 100% płeć wiec myśle że udało się:-)

a tak poza tym to wszystko z maleństwem dobrze leżalo przodem do swiata zewnetrzenego i widzialam stopki i raczki i buzke i podaczas badania kopnelo mamusie:-)
mała Emilka waży 330 g i kośc udowa mierzy 33 mm , średnica dwuciemieniowa(nie bardzo wiem co to, wiem tylko ze zwiazane z glowka:-)) to 47 mm, obwód głowki 17,5 cm, obwód brzuszka 14,3 cm
niewiem czy dobre wyniki ale lekarz powiedzial ze zdrowe i to najwazniejsze:-)

reklama
pokazuje zdj Emilki
kregoslupek:-) DSC_2424_800x530.jpg
mózg:-)DSC_2421_800x530.jpg
serduszko:-)DSC_2422_800x530.jpg
i to co świadczy o plci mojej niuni:-)DSC_2423_800x530.jpg

Do góry