reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no dobra to ja donia i anastazja nie wiemy co nam siedzi....kto jeszcze
mami gratki. Super.
ja juz chce wiedziec!!!!!
mami gratki. Super.
ja juz chce wiedziec!!!!!
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
ja też nie wiem co u mnie siedzi to znaczy mam przeczucie ale jeszcze nie potwierdzone chyba dowiem się jako ostatnia bo moje usg wypada dopiero 27 września i to jeszcze nie jest pewne czy maluch będzie chciał się pokazać
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Lajtway gratuluję synka
Livastrid chłopcy są bardzo prości w obsłudze, zupełnie jak nasze drugie połówki ;-):-)
Mami gratuluję córeczki Też bym chciała
Marciaa ja też jeszcze nie znam płci. Mam nadzieję poznać ją 20 września, bo wtedy USG połówkowe.
Pozdrawiam
Livastrid chłopcy są bardzo prości w obsłudze, zupełnie jak nasze drugie połówki ;-):-)
Mami gratuluję córeczki Też bym chciała
Marciaa ja też jeszcze nie znam płci. Mam nadzieję poznać ją 20 września, bo wtedy USG połówkowe.
Pozdrawiam
Asteria
Wdrożona(y)
Gratki dla dziewczyn ktore poznały płec
Asteria
Wdrożona(y)
sarat: wstydnisia masz w brzuszku
Anastazzja
Fanka BB :)
hehe...ale ja z Was chyba najpóźniej płeć poznam, bo w 22-24 tygodniu połówkowe będę miała, czyli między 29 września, a 13 października chociaż to tata naszego kolegi więc namawiam TŻ, żeby podpił przyjaciela i dowiedział się czy tata mu coś powiedział bo nam oświadczył, że dowiemy się jak będzie na 100% pewny
reklama
Anastazzja chyba bym go udusiła, gdyby coś widział i nie chciał powiedziećhehe...ale ja z Was chyba najpóźniej płeć poznam, bo w 22-24 tygodniu połówkowe będę miała, czyli między 29 września, a 13 października chociaż to tata naszego kolegi więc namawiam TŻ, żeby podpił przyjaciela i dowiedział się czy tata mu coś powiedział bo nam oświadczył, że dowiemy się jak będzie na 100% pewny