reklama
Wczoraj miałam wizytę. Rozwarcie 4cm . Po badaniu całą noc miałam skurcze, odszedł czop. Dzisiaj byłam na ktg, skurcze są. Rozwarcie dziś 5 cm. powiedziała, że mogę zostać w szpitalu, poród się zaczyna. ale oczywiście wybrałąm dom. Mam przyjechać jak będą bóle co 10 min, albo najpóźniej jutro. Ale chyba dzisiaj się wybiorę dla świętego spokoju, bo wszyscy mnie stresują dlaczego nie jadę. Zwłaszcza, że niektóre skurcze naprawdę bolą.
Bakalia widze, że u Ciebie podobna sytuacja. Może nam się uda.
Bakalia widze, że u Ciebie podobna sytuacja. Może nam się uda.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
powodzonka laski Oby poszło szybko
Na kazdą przyjdzie pora ale pomarudzić trza...
Na kazdą przyjdzie pora ale pomarudzić trza...
Dorotka_23
Fanka BB :)
Emmm ten stan był błogosławiony do 6 m-ca:-)
W porównaniu z pierwszą ciążą cały czas się czułam jakby ciąża była o 2 m-ce bardziej zaawansowana. W 8 i 9-tym już byłam orką a nie człowiekiem...
W porównaniu z pierwszą ciążą cały czas się czułam jakby ciąża była o 2 m-ce bardziej zaawansowana. W 8 i 9-tym już byłam orką a nie człowiekiem...
donia 1980
Fanka BB :)
Mami robiłaś badanie albo test? bo nie doczytałam?
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
wczoraj rozwniez ja bylam u lekarza, niestety narazie lekarzowi nie podoba sie ze dalej u mnie delikatnie krwawienie wystepuje... za 2 tyg wizyta,
ale obiecalam wam info co do antykoncepcji - Wkladka niestety u mam karmiacyc odpada, tak wiec pozostaja nam tabsy
ale obiecalam wam info co do antykoncepcji - Wkladka niestety u mam karmiacyc odpada, tak wiec pozostaja nam tabsy