niki222
Fanka BB :)
No i znowu o mnie zapomniałyście:-(.U mnie też się nic nie dzieje-buuuuuuu.aninaaa, donia super wieści LUTY JEST NASZ
Właśnie sobie budyń zrobiłam, a co będę sobie żałować słodkości)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i znowu o mnie zapomniałyście:-(.U mnie też się nic nie dzieje-buuuuuuu.aninaaa, donia super wieści LUTY JEST NASZ
to prawda każdy gada inaczej, dziś w szpitalu przywieźli dziewczynę, która niemal całą noc męczyła się ze skurczami (38tc) a później one ustały ... powiedzieli jej, że z racji tego iż wcześniej miała cesarkę nie mogą jej nic podać na wywołanie i będą czekać na kolejną akcję skurczową ... ewentualne cc za tydzień lub dwa ... 2 tyg temu za to urodziła siostra mojej bratowej, poród SN po oxy ... choć wcześniej miała ccdziwne, bo moja polozna powiedziala mi, ze mozna wkadke przy karmieniu. kurde, co lekarz to inaczej gada
spoko ja też nie chce wywołania, ale jak będzie konieczne to nie będę się bronić rękami i nogami ... bo wtedy tylko sobie zrobię gorzejAlka my to do Bożego Narodzenia dociągniemy ja nie chcę wywoływania porodu
na zdrowie :-)No i znowu o mnie zapomniałyście.U mnie też się nic nie dzieje-buuuuuuu.
Właśnie sobie budyń zrobiłam, a co będę sobie żałować słodkości)
to prawda każdy gada inaczej, dziś w szpitalu przywieźli dziewczynę, która niemal całą noc męczyła się ze skurczami (38tc) a później one ustały ... powiedzieli jej, że z racji tego iż wcześniej miała cesarkę nie mogą jej nic podać na wywołanie i będą czekać na kolejną akcję skurczową ... ewentualne cc za tydzień lub dwa ... 2 tyg temu za to urodziła siostra mojej bratowej, poród SN po oxy ... choć wcześniej miała cc
spoko ja też nie chce wywołania, ale jak będzie konieczne to nie będę się bronić rękami i nogami ... bo wtedy tylko sobie zrobię gorzej
na zdrowie :-)
i mój teżaninaaa, donia super wieści LUTY JEST NASZ
normalnie super jak nic ! ale co zrobić,już sobie pomarudziłam i teraz zostaje tylko czekać i czekać i czekać ...echaninaaa, donia super wieści LUTY JEST NASZ