Anastazzja
Fanka BB :)
dziewczyny..pocieszę Was..moja mama ważyła prawie 5 kg 4,9 coś... więc jak babcia dała radę (choć nie wiem jak ona to zrobiła) to i Wy dacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli wszystko wskazuje, że 28 styczeń to może być termin przyjścia na świat Amelkino to ja juz po wizytach i powiem Wam, że NIC Z TEGO na razie, nie rodzę
na KTG ani jednego skurczu, a mała to taki śpioch, że trzeba było ja kilka razy budzić żeby się ruszyła. Inne dzieci szaleją, kopią w detektory a moja śpidostała ksywkę "mały śpioszek".
Wszystie posiewy wyszły czyste, żadnych chlamydii ani innych bakterii.
Ginka nawet anulowała mi wizytę za tydzień, mam się pokazać za dwa, no chyba że by się coś działo
Hehehe, wiadomo, że chcą, co nie znaczy że Nasze maluszki mają na to chęć:-).Jak ja Ci zazdroszczę że schudłaś-ja ciągle tyje,normalnie szok. I pistacji w każdej postaci też zazdroszczę-ja mam alergię na pistacje.chyba chcą sprawdzić tętno także podczas aktywności dzidziusia...dlatego je budzą
a i okazało się, że schudłam 20dkg od ostatniej wizyty :-) więc wcianamy z męzusiem pistacje, lody pistacjowe i jeszcze frytki zakupiłam. Mam zamiar dobrze wykorzystać te ostatnie dwa tygodnie :-)