Anastazzja
Fanka BB :)
dziewczyny..pocieszę Was..moja mama ważyła prawie 5 kg
4,9 coś...
więc jak babcia dała radę (choć nie wiem jak ona to zrobiła
) to i Wy dacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli wszystko wskazuje, że 28 styczeń to może być termin przyjścia na świat Amelkino to ja juz po wizytach i powiem Wam, że NIC Z TEGO na razie, nie rodzę![]()
na KTG ani jednego skurczu, a mała to taki śpioch, że trzeba było ja kilka razy budzić żeby się ruszyła. Inne dzieci szaleją, kopią w detektory a moja śpidostała ksywkę "mały śpioszek".![]()
Wszystie posiewy wyszły czyste, żadnych chlamydii ani innych bakterii.
Ginka nawet anulowała mi wizytę za tydzień, mam się pokazać za dwa, no chyba że by się coś działo![]()
Hehehe, wiadomo, że chcą, co nie znaczy że Nasze maluszki mają na to chęć:-).Jak ja Ci zazdroszczę że schudłaś-ja ciągle tyje,normalnie szok. I pistacji w każdej postaci też zazdroszczę-ja mam alergię na pistacje.chyba chcą sprawdzić tętno także podczas aktywności dzidziusia...dlatego je budzą
a i okazało się, że schudłam 20dkg od ostatniej wizyty :-) więc wcianamy z męzusiem pistacje, lody pistacjowe i jeszcze frytki zakupiłam. Mam zamiar dobrze wykorzystać te ostatnie dwa tygodnie :-)