reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Anina-no to super ze sie wyjasnilo wszystko. Przez tych lekarzy to tylko cisnienie moze wzrosnac;-)
i właśnie dlatego cieszę się że już nie muszę chodzić na żadne wizyty. no,jeśli nie urodzę to w dniu spodziewanego porodu mam się stawić.ale do tego czasu spokój od lekarzy :)

reklama
i właśnie dlatego cieszę się że już nie muszę chodzić na żadne wizyty. no,jeśli nie urodzę to w dniu spodziewanego porodu mam się stawić.ale do tego czasu spokój od lekarzy :)
a to dziwne, bo mój uważa, że jeszcze wiele się może wydarzyć i chce mnie widzieć co tydzień, no ale ja go rozumiem - każdy chce żyć a to w końcu raz w tyg 150zł:-D

dziewczyny jak to jest po porodzie ?? wasi lekarze po połogu kazali Wam przyjść na kontrole?? bo mój chyba mi kazał przyjść ale kurczę nie zrozumiałam go.. i teraz mam mętlik w głowie.. co on do mnie powiedział... ;p

dziewczyny jak to jest po porodzie ?? wasi lekarze po połogu kazali Wam przyjść na kontrole?? bo mój chyba mi kazał przyjść ale kurczę nie zrozumiałam go.. i teraz mam mętlik w głowie.. co on do mnie powiedział... ;p

tak,jak skończy się połóg to powinnas udac się na kontrolę. z tego co pamiętam to ja chyba nawet nie byłam.

Alka moja gin też chce mnie widzieć co tydzień, a co dwa mam monitoring, ale to ubezpieczalnia za mnie płaci :-) gorzej jak dostanę za to wszystko fakturę, to zdezerteruję :szok:

o to chodzi :-) ale i ubezpieczenie sama opłacam i jak się ubezpieczalnia wkurzy to mi składkę podniosą :-)
zwieję wtedy do Polski
:-)

Alka a tak serio to Ty naprawdę nie możesz się doczekać porodu? ja bym chyba jeszcze ze 2 tyg. poczekała:confused: jeszcze mam sprawy do pozałatwiania, jakieś zakupy itp :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry