reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Anina-no to super ze sie wyjasnilo wszystko. Przez tych lekarzy to tylko cisnienie moze wzrosnac;-)
i właśnie dlatego cieszę się że już nie muszę chodzić na żadne wizyty. no,jeśli nie urodzę to w dniu spodziewanego porodu mam się stawić.ale do tego czasu spokój od lekarzy :)

reklama
i właśnie dlatego cieszę się że już nie muszę chodzić na żadne wizyty. no,jeśli nie urodzę to w dniu spodziewanego porodu mam się stawić.ale do tego czasu spokój od lekarzy :)
a to dziwne, bo mój uważa, że jeszcze wiele się może wydarzyć i chce mnie widzieć co tydzień, no ale ja go rozumiem - każdy chce żyć a to w końcu raz w tyg 150zł:-D

dziewczyny jak to jest po porodzie ?? wasi lekarze po połogu kazali Wam przyjść na kontrole?? bo mój chyba mi kazał przyjść ale kurczę nie zrozumiałam go.. i teraz mam mętlik w głowie.. co on do mnie powiedział... ;p

dziewczyny jak to jest po porodzie ?? wasi lekarze po połogu kazali Wam przyjść na kontrole?? bo mój chyba mi kazał przyjść ale kurczę nie zrozumiałam go.. i teraz mam mętlik w głowie.. co on do mnie powiedział... ;p

tak,jak skończy się połóg to powinnas udac się na kontrolę. z tego co pamiętam to ja chyba nawet nie byłam.

Alka moja gin też chce mnie widzieć co tydzień, a co dwa mam monitoring, ale to ubezpieczalnia za mnie płaci :-) gorzej jak dostanę za to wszystko fakturę, to zdezerteruję :szok:

o to chodzi :-) ale i ubezpieczenie sama opłacam i jak się ubezpieczalnia wkurzy to mi składkę podniosą :-)
zwieję wtedy do Polski
:-)

Alka a tak serio to Ty naprawdę nie możesz się doczekać porodu? ja bym chyba jeszcze ze 2 tyg. poczekała:confused: jeszcze mam sprawy do pozałatwiania, jakieś zakupy itp :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry