reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Alka mój kluseczek jest tydz starszy i waży 3700. Jestem ta waga przerażona. Bo jeżeli Mały miałby się urodzić za dwa tyg to bite ponad 4 kg...o tyle to już chyba bym nie dała rady rodzić sn.... Jedyne pocieszenie, że lekarz stwierdził, że mogę już urodzić w tym tyg ;) oby:tak: Tak już tego chcę....;)
zaczynam się zastanawiać którędy go wypuszczę :p

reklama
zaczynam się zastanawiać którędy go wypuszczę :p

Mnie też to zastanawia...i w dodatku to nasze pierwsze... Alka no ale jakoś trzeba mu dać drogę wyjścia... Weszło to i wyjść musi.. Musimy być twarde "przynajmiej tak na razie twierdzę"...zobaczę co będzie podczas porodu...:-D:-D:-D

Ja też byłam dziś na wizycie, ale żadnych oznak porodu nie widać:no:. Zresztą też to przewidziałam, bo przecież czuję się dobrze. W piątek mam jechać do szpitala na ktg a za tydzień znów na wizytę do gin. no chyba że urodzę. Też mi się wydaje, że co tydzień to trochę za często, no ale te wizyty już są trochę krótsze jakby i tańsze..

a ja to się martwię że moj gin najwcześniej za 3 tyg chce mnie widziec:-(
Alka własnie zdjęcie czadowe- to 3 d usg jest?????

Ostatnia edycja:
Alka...prawdę mówiąc nie podoba mi się ten Twój lekarz...dobra "inwestycja"...chyba w niego.....na prawdę wygląda jakby chciał Cię naciągnąć...szczególnie, że nawet sama położna Ci o tym mówiła...a tydzień między wizytami to też długi okres czasu....i lekarz może też czegoś nie wychwycić...no, ale to Twoje pieniądze, więc rób jak chcesz;) ja na wizyty chodzę co miesiąc, bo jak mój gin powiedział częściej nie ma potrzeby:) bo ciąży zagrożonej nie miałam, ruchy czuję, wyniki mam dobre...jak coś się będzie działo niepokojącego to IP...swoją drogą moja koleżanka co jest w ciąży z bliźniakami i miała zagrożenie przedwczesnym porodem, a wcześniej miała jeszcze krwiaka to chodziła faktycznie co tydzień, ale ona miała powody...u Ciebie synek duży, zdrowy..więc co ma się dziać?:)

Asiuk:) ja chodzę nadal co 4 tygodnie:)

Ostatnia edycja:
Alka...prawdę mówiąc nie podoba mi się ten Twój lekarz...dobra "inwestycja"...chyba w niego.....na prawdę wygląda jakby chciał Cię naciągnąć...szczególnie, że nawet sama położna Ci o tym mówiła...a tydzień między wizytami to też długi okres czasu....i lekarz może też czegoś nie wychwycić...no, ale to Twoje pieniądze, więc rób jak chcesz;) ja na wizyty chodzę co miesiąc, bo jak mój gin powiedział częściej nie ma potrzeby:) bo ciąży zagrożonej nie miałam, ruchy czuję, wyniki mam dobre...jak coś się będzie działo niepokojącego to IP...swoją drogą moja koleżanka co jest w ciąży z bliźniakami i miała zagrożenie przedwczesnym porodem, a wcześniej miała jeszcze krwiaka to chodziła faktycznie co tydzień, ale ona miała powody...u Ciebie synek duży, zdrowy..więc co ma się dziać?:)

Asiuk:) ja chodzę nadal co 4 tygodnie:)

no tak Alka mój mówi dokładnie to samo co Anastazzji, a chodzimy do dwóch różnych:-p
A ja tu schizy odstawiam że za rzadko:rofl2:

Asiuk:) mój powiedział, że rozhisteryzowane kobiety to on może i co tydzień przyjmować i miał taką jedną, bo nie chciała się poddać:p i walczyła o częste przyjęcia:p ale on zawsze odradza i mówi, że lepiej coś dziecku za to kupić:) no i za to go cenię:)

reklama
Do góry