reklama
Kurcze mój D. tak powtarza, że możliwe. Lekarz też nie wątpił w to...;-)Justyś a może będziecie razem obchodzić urodziny???
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ejjj no Justyś ..... i cała reszta z kim ja będę gadać o brzuszkowych dolegliwościach jak wszystkie porodzicie wcześniej???
ze mna
Alka- ja tez nie zamierzam jeszcze rodzic. Ja mam nadzieje na przenoszenieejjj no Justyś ..... i cała reszta z kim ja będę gadać o brzuszkowych dolegliwościach jak wszystkie porodzicie wcześniej???
Alice_1
Fanka BB :)
No a u mnie nic...
Alka jeszcze się okaże, że Ty wcześniej urodzisz:-). Pojechałam dziś po przedłużenie zwolnienia i pytałam ile można przechodzić to powiedział, że do tygodnia ale to każdy przypadek inaczej. Mam w sobotę jechać na ktg do szpitala i zobaczymy, co dalej, bo jakowych skurczy nie czuję, po za tym, że Mały się wstawia i brzuch trochę twardnieje.
Alka jeszcze się okaże, że Ty wcześniej urodzisz:-). Pojechałam dziś po przedłużenie zwolnienia i pytałam ile można przechodzić to powiedział, że do tygodnia ale to każdy przypadek inaczej. Mam w sobotę jechać na ktg do szpitala i zobaczymy, co dalej, bo jakowych skurczy nie czuję, po za tym, że Mały się wstawia i brzuch trochę twardnieje.
aga3004
Fanka BB :)
My nadal w szpitalu. Dzis podłączyli cewnik na rozwarcie. Jutro jak nic nie bedzie to oksytocyna. Zobaczymy co dalej.
reklama