reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Alka ja nie zamierzam rodzić:-) Powiedziałam lekarzowi, że w poniedziałek mam urodziny i że będę w domu:-) Już na sobotę umówiłam się na obiad z mamą, że ja wrócę:-)
grr

Marciaa Tobie już powiedziałam - do 15 będziesz rozpakowana :)
Anielkaa w Tobie moja nadzieja ... Ja na początku miałam w planach 2 luty... ale jakos ciężko mi się robi, więc chciałabym cześniej

No a u mnie nic...
Alka jeszcze się okaże, że Ty wcześniej urodzisz:-). Pojechałam dziś po przedłużenie zwolnienia i pytałam ile można przechodzić to powiedział, że do tygodnia ale to każdy przypadek inaczej. Mam w sobotę jechać na ktg do szpitala i zobaczymy, co dalej, bo jakowych skurczy nie czuję, po za tym, że Mały się wstawia i brzuch trochę twardnieje.

reklama
Do góry