reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Niki super, że gin zrobił Ci usg, od razu ulga jak wiadomo ile dzidzi ma wagi i , że leży główką do dołu:-D
Bakalia fajnie, że ktg dobre..i zazdroszczę, że takie krótkie. Mnie jak podłączają to minimum 40 min do 1 godz muszę leżeć...aj nie lubię tego.. i zawsze mój maluch wtedy usypia..i każą mi go budzić...ajj

reklama
Nikki ja już też nie liczę mojej wagi :-) przez święta 2 kg przybyło po tygodniu od wizyty. Zobaczymy ile jutro będzie, mam nadzieje, że mniej, bo zaczęłam mniej obżerać się:-)
Bakalia super, że wszystko dobrze;-)

Niki: to duzo wazy twoje malenstwo ja jak mialam robione USG w 35 tc to moja wazyla 2500 wiec widze ze u mnie troche za malo ale nic mi gin nie mowila.
Kazala mi sie zglosic ok.15.01 na wizyte i podejmie decyzje co dalej. Nie wiem czy isc 11.01 czy 17.01 bo 15.01 to niedziela. Mala naciska non stop na pecherz, na noc juz staram sie nic nie pic i dlatego cala noc przesypiam bez pobudek :-D

JustYs- jakby mi się wczoraj wizyta odbyła to by było 1,5kg dodatkowo. Ale że sobie wczoraj wieczorkiem pofolgowała i jak na złość załatwić się nie mogłam to mam za swoje:-D.
tysia- błąd pomiaru usg na tym aparacie co mój GIN ma jest ok.+- 460g.zresztą jak lekarz Ci mówi, żeby się nie przejmować, to tak zrób.Wszystko widać zależy od predyspozycji dzidzi-my z A. raczej duzi jesteśmy, jeśli chodzi o wzrost.A. to sporo ważył jak się urodził, więc pewnie to wszystko ma znaczenie.
mazia- ja bym wolała, żeby u mnie nie było odchyłu:-D. I jeśli prawdą jest, że teraz maluszek przybiera 200g,tydzień to dla mnie oki-dojdziemy do ok.3600-3800g i stop
Alka- no właśnie ja nie wiem o co tym facetom chodzi z tą wagą:-D.Chyba rozeznania nie mają.Ale ja wielkoluda 4,5kg i więcej przepychać nie będę:no:, nikt mnie siłą nie zmusi.

To mój P. jest w gronie chłopów który chce nie więcej niż 3600 ;-) Bo martwi się o mój dół i o to żeby nam się dzidzia w ciuszki zmieściła ;D

reklama
Do góry