reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

nastawiałam się na 7 stycznia bo termin mam na 10 ale ginka stwierdziła że może jednak lepiej na 2 stycznia bo ona może nerwowo nie wytrzymać przez tą moją bliznę hehe, no i sama nie wiem co zrobić, znowu mętlik w głowie :no:
daj dla ginki spokojnie przeżyć święta i zgódź sie na 2 :)))

syrenka to ty tez pączusia hodujesz :)

reklama
ja już po pierwszej wizycie USG za granicą wszystko ok, malutka waży 2260, przybrała 60g w ciagu dwóch tygodni, nie chciała dać sobie zrobić zdjęcia, ale znowu na nią popatrzyłam i jestem zakochana
wszystko przebiegło w sposób cywilizowany :)

ech, coś mam stracha....... fajniejsze były rozmowy o zakupach:-D.
Citronka jeszcze masz 6 stycznia- w trzech króli- będziesz miała do wyboru 3 imiona:-D.

My po USG :)

Młody waży 2700,ustawił się główką w dół i stanowczo jest chłopcem. :) Tak więc ja już ze spokojem czekam na poród - osiągnął parametry, które dają mi poczucie bezpieczeństwa ;)

Do tego ma wymiar główki na 38,5 tygodnia. Ale za to brzuszek na 35... i nie wiem czy się martwić czy nie. Bo to 3,5 tygodnia różnicy...

Donia, Strzyga, gratuluję udanych wizyt!
Strzyga, a czy czułaś jak się mały obraca? Albo chociaż jakiś specjalnie ruchliwy jest? Moja to tak delikatnie tam się w środku tylko przeciąga i pokopie od czasu do czasu, ale moim zdaniem łebek dalej u góry :( Już nie wiem jak z nią gadać. Dorotkowe ćwiczenia też nie pomagają :/

reklama
Strzyga u mnie też główka wychodzi na 2 tyg. większą od ciałka, ale lekarze nie kazali się tym przejmować.
Pozdrawiam

Do góry