reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
No i ja po wizycie. USG nie miałam bo miałam robione na IP...wiec zrobi mi za 2 tygodnie. Tak szyjka ok jedyne co kiepsko to hemoglobina i dostalam inne zelazo na receptę. Ile macie hemoglobiny bo ja 9,9 wiec faktycznie nisko a 8 mialam po porodzie...
a no i waga moja nie oszukuje 14kg na plusie równiotko
a no i waga moja nie oszukuje 14kg na plusie równiotko
Marciaaa, mi się podniosła hemoglobina po tym jak zaczęłam żreć codziennie płatki kukurydziane - mój M. twierdzi że tak się w liceum wyleczył z anemii. Ale ja nie miałam dużego spadku - chyba z 10,6 najmniej. Dzisiaj po kuracji płatkowej miałam 12,9. No i tardyferon fol wcinam co rano :/
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
wow, ladnie Ci skoczyło. Ja juz jem 3 opakowanie biofer folic z 9,9 poszlo na 10.1 i teraz znowu na 9,9 a startowalam z 13.0
Postaram sie jesc codziennie zołtka chociaz dwa.
Kawy nie piję ...no może w ciągu miesiąca 3 wypilam i to takie poł na pol z mlekiem.
Postaram sie jesc codziennie zołtka chociaz dwa.
Kawy nie piję ...no może w ciągu miesiąca 3 wypilam i to takie poł na pol z mlekiem.
witajcie brzuchatki
gratuluję udanych wizyt
ja też po wczorajszej wizycie mała waży 2600 wyniki dobre ponoć jest długa ale szczupła, za 3 tyg. idę wyciągnąć pesar ale mówił że szyjki prawie nie ma także nie wiem czy mnie nie pogoni odrazu na porodówkę
gratuluję udanych wizyt
ja też po wczorajszej wizycie mała waży 2600 wyniki dobre ponoć jest długa ale szczupła, za 3 tyg. idę wyciągnąć pesar ale mówił że szyjki prawie nie ma także nie wiem czy mnie nie pogoni odrazu na porodówkę
reklama