reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Gosia już niedługo sie napatrzysz, chociaż wiadomo fajnie podglądać na usg, u mojego gina są 3 monitory: jeden nad kozetką, 2 nade mną co tatusiowi dobrze patrzeć i 3 gina no i potem dostaje filmik to w domu mogę się napatrzeć

Alka, też tak stwierdziłam :)

Niki, jak chodziłam do Centrum Damiana, jak miałam wykupiony pakiet to tam ful wypas - ekran naprzeciw mnie i obok mnie i mogłam patrzeć. A teraz chodzę na NFZ do szpitala normalnie i tam jeden ekran był. Ten główny. I na niego patrzyła babeczka, która średnio miła była więc nie chciałam sobie i jej psuć humoru pytaniem, czy może obrócić ekran do mnie. I tak położyłam się niżej niż powinnam, żeby mieć jakikolwiek wgląd.

Mało tego - nie dostałam zdjęć żadnych wydrukowanych. tylko wyniki na kartce :)
Gosia.No to rzeczywiście kicha,jak przeczytałam teraz co na pisałaś to mi się głupio zrobiło, że wyskoczyłam z tym ekranem-sorki:zawstydzona/y:.Ale wiesz, ja też chodzę na NFZ i to do przychodni przyszpitalnej.Czasem jak mają nagle pacjentki z oddziału to nawet 2h czekam na wizytę, mój A. to się wtedy wścieka.Ale tak to już jest-mi to nie przeszkadza.Jakoś tak od początku nie pomyślałam,żeby prywatnie.Lekarz mi podpasował i w tym szpitalu będę rodzić, więc jakoś tak samo wyszło.

Gosiu - super że wszystko dobrze, jeszcze troszkę i będziesz się stale wpatrywać w swoją dzidziunię :-)
Matko dziewczyny ja już chcę przytulić naszą małą królewnę (pisząc to mam łzy w oczach)
WARTO ŻYĆ DLA TYCH NASZYCH MALUSZKÓW !!!

Hihi - zniecierpliwienie już coraz większe nas bierze :-) Oj 9 miesięcy to stanowczo za długo do czekania :-D

No ja bylam na USG i wszystko w porządku. Alicji nie urósł siusiak, wymiary ok, no i wychodzi na to, że mnie córcia nieźle objada, bo ma już 2444g :szok: a ja przytyłam tylko 3kg. Martwiłam się już że coś nie tak jest, że ona nie rośnie czy co, tym bardziej że ostatnio to w ogóle schudłam kilogram. No ale widać, że mała sobie świetnie radzi i przejada mamusine zapasy ;-)

Hihi - zniecierpliwienie już coraz większe nas bierze :-) Oj 9 miesięcy to stanowczo za długo do czekania :-D

No ja bylam na USG i wszystko w porządku. Alicji nie urósł siusiak, wymiary ok, no i wychodzi na to, że mnie córcia nieźle objada, bo ma już 2444g :szok: a ja przytyłam tylko 3kg. Martwiłam się już że coś nie tak jest, że ona nie rośnie czy co, tym bardziej że ostatnio to w ogóle schudłam kilogram. No ale widać, że mała sobie świetnie radzi i przejada mamusine zapasy ;-)

przedsiębiorcza córcia nie ma co:) waga wyśmienita :) gratulacje:-)

Tak teraz sobie porównałam i mój synek w 33tyg miał 1930g! Także kawał kobitki mi rośnie - mam nadzieję, że trochę zawyża masę to usg, bo jak tak będzie rosnąć to ona ze 4kg będzie mieć:szok: Jak ja ją urodzę...

reklama
nice-girl - uuu... to Ty praktycznie nic a nic nie przytyłaś (wszystko poszło na dzidziolka) a waga malutkiej super niech kobitka rośnie w siłę :-)

Do góry