reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

u mnie tez wszystko ok ale po 32tyg juz mi powiedzial, ze widujemy sie częsciej i u poprzedniego lekarza też tak mialam;-)

fajne wasze dzieci, juz 2 kg mają. Duże babelki:tak:

reklama
Śpieszę donieść iż wróciłam z USG i mamy potwierdzoną Weronikę o wadze +- 1500 g. Wszystko w jak najlepszym porząsiu, nawet mrugnęła okiem do tatusia (mi było niewygodnie patrzeć na ekran i w zasadzie nic nie widziałam).
Super. Ulżyło mi trochę. Serce bije 132/minutę.
Jutro wizyta u pana doktora.

Gośka-czemu niewygodnie było Ci patrzeć?Ja mam ekran idealnie na wprost kozetki:).U mnie lekarz ma na ścianie powieszony telewizorem,fajnie tak się ogląda maleństwo.Tata musiał być dumny, że dzidzia Jego zaszczyciła oczkiem:-).Super, że wszystko z Weroniką dobrze, waga cudna.

Alka, też tak stwierdziłam :)

Niki, jak chodziłam do Centrum Damiana, jak miałam wykupiony pakiet to tam ful wypas - ekran naprzeciw mnie i obok mnie i mogłam patrzeć. A teraz chodzę na NFZ do szpitala normalnie i tam jeden ekran był. Ten główny. I na niego patrzyła babeczka, która średnio miła była więc nie chciałam sobie i jej psuć humoru pytaniem, czy może obrócić ekran do mnie. I tak położyłam się niżej niż powinnam, żeby mieć jakikolwiek wgląd.

Mało tego - nie dostałam zdjęć żadnych wydrukowanych. tylko wyniki na kartce :)

reklama
Do góry