reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

Ja bardzo chciałabym znać płeć, a na USG idę dopiero za tydzień. Może się dowiem. Przeczucie mi mówi, że to będzie druga córcia :)

reklama
ja tez myślałąn ze bedzie boy i okzał sie boy ;D
moja kuzynka urodziła wczoraj rano przez cc córe miała terrmin na 5 list ale juz nie miała siły czekac bo miała ucisk na kregosłup i poprosiła o cc

Trzymajcie kciuki!
Jutro jadę na USG i będę już WSZYSTKO wiedzieć o Maleństwie z mojego brzucha!

dziewczynki 3mam kciuki bo wiem jaka was ciekawość meczy tak jak mnie do tej pory ;)
na pewno czegoś ciekawego sie dowiecie juz niedlugo

jestem po usg dzidzius ma sie dobrze tylko przekrecil sie i lezy w poprzek,po prawej stronie ma glowke polewej nozki.lekarz powiedzial ze wszystko jeszcze moze sie zmienic poniewaz maly ma jeszcze duzo miejsca.jejkus oby poniewaz cc to calkowita dla mnie nowosc i chyba juz troszeczke sie boje(troche na zapas)

reklama
joanna!! moje gratulacje chłopczyka ;)

My dziś też byliśmy na usg. Dziewczyneczka nasza szła na nie ułożona jak mama, głową do góry, przodem do kierunku chodu... Nieźle, bo nie chciała sie poprzekręcać, żebyśmy ją dokładnie sobie z każdej strony pooglądali. Uparciuch mi rośnie w brzuchu ;)

Do góry