reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

Moje tez sie zaslonilo nozka i zadne pukania ,stukania nie pomogly!!! Anian a kiedy masz nastepna wizyte? bo ja dopiero na poczatku grudnia- tak dluuuugo to ja z moja palaca ciekawoscia nie wytrzymam!!!!

reklama
Do swojej gin wybieram się w następnym tygodniu, więc może wtedy się coś wyjaśni, bo dziś byłam tylko na USG.

niestety, podczas sesji zdjeciowej postanowiło być wstydliwe i przykryło co trzeba pepowinką...

biorac pod uwagę ze to chłopcy sa bnezwstydni, to moge liczyć nadal na to ze mam wsydliwą Nataszkę :)

umówiłam sie (w prazencie urodzinowym) na usg 3d, ale dopiero koniec listopada.

dobry pomysł z tym prezentem, szkoda, że ja urodziny mam dopiero w kwietniu ;( mam nadzieje, że naszej laseczce nie przyjdzie do głowy, żeby być dla mnie prezentem dopiero na urodziny...

A wlasnie moje malenstwo pokazalo co trzeba ale mialo nozki do gory:) wiec lekarka stwierdzila ze to chlopczyk ale ja tam pisiorka nie widzialam tylko jajka wiec jak dziecko ma do gory nozki mozna nawet i pomylic jajka z cipka wiec i tak nadal nie jestem pewna w 100%...Tez chcialabym miec USG 3d?a czy na taka wizyte trzeba sie umawiac w szpitalu????????
Ale wiecie najbardziej zalezy mi zeby miec USG na plycie CD tylko nie wiem czy w szpitalu mi takie wykonaja??????moze ktos z was wie... ::)

no własnei miałam iść na unii(23.11), ale okazał sie że mój ulubiony lekarz tez już ma 3d - więc ide do niego (28.11) - niewiele drozej, a on jest jednym z najlepszych ui najmilszych lekarzy jakich znam. parcuje na unii, lae nie zawsze robi tam usg, a jak już płace to wolę i niego ;)

reklama
Do góry