reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

Moje tez sie zaslonilo nozka i zadne pukania ,stukania nie pomogly!!! Anian a kiedy masz nastepna wizyte? bo ja dopiero na poczatku grudnia- tak dluuuugo to ja z moja palaca ciekawoscia nie wytrzymam!!!!

reklama
Do swojej gin wybieram się w następnym tygodniu, więc może wtedy się coś wyjaśni, bo dziś byłam tylko na USG.

niestety, podczas sesji zdjeciowej postanowiło być wstydliwe i przykryło co trzeba pepowinką...

biorac pod uwagę ze to chłopcy sa bnezwstydni, to moge liczyć nadal na to ze mam wsydliwą Nataszkę :)

umówiłam sie (w prazencie urodzinowym) na usg 3d, ale dopiero koniec listopada.

dobry pomysł z tym prezentem, szkoda, że ja urodziny mam dopiero w kwietniu ;( mam nadzieje, że naszej laseczce nie przyjdzie do głowy, żeby być dla mnie prezentem dopiero na urodziny...

A wlasnie moje malenstwo pokazalo co trzeba ale mialo nozki do gory:) wiec lekarka stwierdzila ze to chlopczyk ale ja tam pisiorka nie widzialam tylko jajka wiec jak dziecko ma do gory nozki mozna nawet i pomylic jajka z cipka wiec i tak nadal nie jestem pewna w 100%...Tez chcialabym miec USG 3d?a czy na taka wizyte trzeba sie umawiac w szpitalu????????
Ale wiecie najbardziej zalezy mi zeby miec USG na plycie CD tylko nie wiem czy w szpitalu mi takie wykonaja??????moze ktos z was wie... ::)

no własnei miałam iść na unii(23.11), ale okazał sie że mój ulubiony lekarz tez już ma 3d - więc ide do niego (28.11) - niewiele drozej, a on jest jednym z najlepszych ui najmilszych lekarzy jakich znam. parcuje na unii, lae nie zawsze robi tam usg, a jak już płace to wolę i niego ;)

reklama
Do góry