Izka87
Fanka BB :)
mmmmm ja też! ja też! kooocham słodkie![]()
hehe bo u Ciebie to na dziewucheeeeeee :-)
a ja mam syncia w brzuchu a słodkie mogłabym jeść kilogramami :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mmmmm ja też! ja też! kooocham słodkie![]()
O jakie zaczepki Ci chodzi? Gdzie tu sie jakaś kłótnia wywiązała? Teraz ja poczulam się dotknieta, bo mam wrażenie, ze pisząc "strasznie kłótliwe jesteście tu dziewczyny" masz na myśli mnie.... czyli wychodzi na to, ze Tobie wolno pisać o tym jak sie czujesz a mnie juz nie, bo według Ciebie to zaczepki i wszczynanie kłótni....loleczkaTwój post jest kontra do mojego?jesli tak to nie rozumiem o co chodzi, bo przecież nie krytykowałam nikogo innego tylko i wyłącznie siebie, i pisząc że czuje sie jak grubas to dokładnie tak sie czuje...po co te zaczepki znowu? strasznie kłótliwe jesteście tu dziewczyny... chodzi tylko o to aby pisać jakieś słitaśne rzeczy? bo jak nie to zaraz atak?...
To się zdziwiłam! Kłótni żadnej tu nie widziałam odkąd tu jestem, dziewczyny są bardzo konkretne, sympatyczne i dobrze wychowane. Nie widzę w wypowiedzi Loleczki żadnej zaczepki, więc nie wiem skąd sformułowanie "znowu". Jak mamy jakąś różnicę zdań, to sobie wyjaśniamy i jeszcze nikt się nie obraził(...)
po co te zaczepki znowu? strasznie kłótliwe jesteście tu dziewczyny... chodzi tylko o to aby pisać jakieś słitaśne rzeczy? bo jak nie to zaraz atak?...