reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kilogramy w ciąży.

a ja tam się nie przejmuję moją wagą :p w poprzednich ciążach też tyle przytyłam i w ciągu miesiąca wróciłam do swojej wagi sprzed... po Maksie to nawet z 56 przed schudłam do 49... więc będzie dobrze

reklama
Jutro będę ważona u gina, nie znam aktualnej wagi, 3 tygodnie temu miałam 6,5 kg na plusie.
W brzuszku mam 98 cm, w pierwszej ciązy przytyłam 9 kg i wszystko zrzuciłam w pierwszych dniach a potem nawet ważyłam mniej niż przed ciążą:tak:. Po skończeniu karmienia wróciłam do wagi sprzed ciąży.

Mam nadzieję, że teraz też szybko to zrzucę...

myślę że nie macie się czym przejmować... moja wczorajsza waga to 72 kg :) czyli 20+ obwód 111 cm :O co dwa dni mam 1 cm więcej, a jem zdecydowanie mniej, bo mam straszną zgagę.. dzwoniłam do mojego gina i powiedział, że to normalka w ostatnim miesiącu.. ale daje mi jeszcze dwa tygodnie i się rozpakuję :)

reklama
Ehhh wejście nie mówcie o tej wadze i kilogramach.... Ja to wg wagi gina ważyłam na pierwszej wizycie 52kg a dwa dni temu 69kg.....(wg mojej 54kg start a teraz 70-1kg) A najlepsze jest to, że ja w ostatnich dwóch tygodniach jem mało a nawet powiem, że malutko....a waga do góry. Zdecydowanie nogi mam grubsze bo czuję jak kucam (chyba, że woda się zatrzymuje w organiźmie?) ... :wściekła/y: PS. Mój brzuch ma 101cm... i naprawdę wyglądam jakbym się dobrze najadła i mnie wzdęło...

Do góry