reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze kilogramy w ciąży.

a ja tam się nie przejmuję moją wagą :p w poprzednich ciążach też tyle przytyłam i w ciągu miesiąca wróciłam do swojej wagi sprzed... po Maksie to nawet z 56 przed schudłam do 49... więc będzie dobrze

reklama
Jutro będę ważona u gina, nie znam aktualnej wagi, 3 tygodnie temu miałam 6,5 kg na plusie.
W brzuszku mam 98 cm, w pierwszej ciązy przytyłam 9 kg i wszystko zrzuciłam w pierwszych dniach a potem nawet ważyłam mniej niż przed ciążą:tak:. Po skończeniu karmienia wróciłam do wagi sprzed ciąży.

Mam nadzieję, że teraz też szybko to zrzucę...

myślę że nie macie się czym przejmować... moja wczorajsza waga to 72 kg :) czyli 20+ obwód 111 cm :O co dwa dni mam 1 cm więcej, a jem zdecydowanie mniej, bo mam straszną zgagę.. dzwoniłam do mojego gina i powiedział, że to normalka w ostatnim miesiącu.. ale daje mi jeszcze dwa tygodnie i się rozpakuję :)

reklama
Ehhh wejście nie mówcie o tej wadze i kilogramach.... Ja to wg wagi gina ważyłam na pierwszej wizycie 52kg a dwa dni temu 69kg.....(wg mojej 54kg start a teraz 70-1kg) A najlepsze jest to, że ja w ostatnich dwóch tygodniach jem mało a nawet powiem, że malutko....a waga do góry. Zdecydowanie nogi mam grubsze bo czuję jak kucam (chyba, że woda się zatrzymuje w organiźmie?) ... :wściekła/y: PS. Mój brzuch ma 101cm... i naprawdę wyglądam jakbym się dobrze najadła i mnie wzdęło...

Do góry