reklama
Kamila1
Fanka BB :)
Jestem wściekła bo miałam problem z lekką niedowagą i pech chciał że dwa tygodnie temu mialam ropną anginę i nic przełknąć nie mogłam przez tydzień, a od wczoraj mamy jelitówkę całą rodziną chyba Kacper ze żłobka przyniósł, aż się boje na wagę stanąć bo spodnie rozm 34 z tyłka mi spadaja
ja jestem powoli dumna z siebie, zostało mi jeszcze 3 kilogramy, ale z 1 ciazy z bartkiem zaczynałam z 72, dobiłam do ponad 92 a dziś waga 65 dla mnie to mega sukces, bo po 1 ciaży 10 na plusie zostało na 2 lata! BMI teraz wskazuje 23.9 wiec nie najgorzej.
Hej Dziewczyny! Kiedys któraś wspominała tu o tej diecie białkowej in. dr. Dukana. Czy stosowałyście ją któraś może? Jakie efekty? Chciałam się dowiedzieć, bo ja już na siebie nie mogę patrzeć muszę coś zrobić, a ciągle mi silnej woli brakuje.....
No to w końcu mogę się pochwalić, po miesiącu stosowania diety białkowej (dr Dukana) schudłam 5kg i jadę dalej bo jeszcze z 10kg mam do zrzucenia. DOODA na początku skorzystałam z tej str: Dieta proteinowa - kompendium wiedzy. 1sza faza 5 dniowa jest najtrudniejsza, bo wiadomo trzeba zmienić całe dotychczasowe przyzwyczajenia żywieniowe i organizm wariuje. Ja np. miałam ciężkie 3dni a potem to już poszło z górki. Jestem uzależniona od jedzenia i czekolady, ale już miałam dość mojej nadwagi. Ta dieta jest fajna, bo nawet mają substytut nutelli:-) Eli88 wróciłaś znowu do tej diety? Czy któraś z Was ją jeszcze stosuje?! Dooda napisz co konkretnie Cię intersuje, a postaram Ci odpowiedzieć.
reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Dzięki Zuzia, obiecuję sobie ze zaczynam od poniedzialku,musze kupic odpowiednie jedzonko. Skorzystam ze strony podanej przez Ciebie, bede miala pytanka to napisze.Ja np wyczytalam, ze pierwsza faza-uderzeniowa stosowana jest przez 10dni.A mozna czasami w tej diecie napic sie piwka czy lampke wina?