reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
W ciąży przyszło chyba z 15 kg zostało jeszcze ponad 2
kruszonka84
Zaciekawiona BB
Kolejny tydzień minął...
w dniu porodu 77kg
po 2 tyg od porodu 69
po 4 tyg od porodu 67,5kg
po 6 tyg od porodu 66
do wagi wyjściowej zostało 3kg
do celu...troche więcej;-)
w dniu porodu 77kg
po 2 tyg od porodu 69
po 4 tyg od porodu 67,5kg
po 6 tyg od porodu 66
do wagi wyjściowej zostało 3kg
do celu...troche więcej;-)
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Wiec teraz JA :-)
W dzien porodu: okolo 62 (+-18 kg na plus w czasie ciazy)
W dzien wypisu: 57, 25kg (5kg mniej)
Trzy i pol tygodnia po porodzie: - 11kg (51 na liczniku- jak dla mnie mogloby tak zostac !!!)
W dzien porodu: okolo 62 (+-18 kg na plus w czasie ciazy)
W dzien wypisu: 57, 25kg (5kg mniej)
Trzy i pol tygodnia po porodzie: - 11kg (51 na liczniku- jak dla mnie mogloby tak zostac !!!)
betiks
full time mummy :)
Ania widzę, że idziemy podobnie :-) U mnie też już 51. I w sumie też mogłoby zostać, bo ważyłam wcześniej przed ciążą 47 i chciałam ciut przytyć. Ale póki co wciąż widzę tendencję spadkową
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Betiks milo, ze nie jestem jedna, ktora chce zeby po ciazy cos zostalo. Ja przed ciaza wazylam 44-46kg (waga mi sie wahala, wiec nie jestem w stanie dokladnie okreslic)trzymam za nas kciuki, zeby cos jednak zostalo a nie non stop spadalo :-)
LilithGoth
Fanka BB :)
kurde dziewczyny chciałabym ważyć tyle co Wy, u mnie dzisiejsza waga to niestety 69kg
Ja tak pięknie traciłam na poczatku na wadze, a teraz zastój... a nawet i może z 1kg więcej
Ale jak ja sobie nie żałuje i non stop coś przeżuwam, buzia mi się dosłownie nie zamyka ciągle coś jem i pije straaasznie dużo.
Jeju jak ja bym chciała wazyć chociaż 60kg 50 to w ogóle jak dla mnie abstrakcja hehe. Teraz waże około 71 a waga sprzed ciąży 69 wezme się za siebie niedługo mam zamiar sie zapisać na aerobik mam nadzieje ze po połogu i po wizycie u gin dostane zgode
Ale jak ja sobie nie żałuje i non stop coś przeżuwam, buzia mi się dosłownie nie zamyka ciągle coś jem i pije straaasznie dużo.
Jeju jak ja bym chciała wazyć chociaż 60kg 50 to w ogóle jak dla mnie abstrakcja hehe. Teraz waże około 71 a waga sprzed ciąży 69 wezme się za siebie niedługo mam zamiar sie zapisać na aerobik mam nadzieje ze po połogu i po wizycie u gin dostane zgode
reklama
sarka
trójkowa mama
Ja to chyba przestane tu zaglądać bo w depresję popadnę ja żeby tak chudnąc jak wy musiałabym byc na jakiejś diecie głodowej samo tak o za nic mi nie spadnie. Nathani piszesz że po 18 nic nie jesz...i co? nie jestes potem głodna? ja jak Aisha zmiatam co popadnie, mam taki apetyt że niedługo odkurzacz będzie w moim domu zbędnym sprzętem bo ja go skutenie zastąpię Nie to że sie obżeram ale po prostu ciągle jestem głodna własnie tak jakbym na jkiejś diecie była:/// czuję że dopuki karmię i nie będę na konkretnej diecie to nic mi już nie spadnie a do wagi sprzed ciązy mam ....14 kg
Podziel się: