reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

reklama
A my nadal nie wiemy ile mierzy i wazy bo sie nie da ani zmierzyc ani zwazyć,ale płetwe ma już rozmiwar 27/28:sorry::sorry:

Wow, Bodzinko naprawde wielka stopa z Karolka. U nas 24-25. Kuba tak okolo z metra ciety, dokladnie nie wiem. Za to chudy jak szparag - 12kg, sam miesien, ani grama tluszczu.

Bodzinka koszykarz jak nic :szok:, ale tata chyba jest wysoki.
O! Karolek kończy dziś 2,5 roczku :-):-):-)

Cynamonka u nas też 24-25, ile wzrostu nie wiem, może jutro ją zmierzę, a waży 15 kilo.

Cynamonko Lolo też chudy, 12 kg no i wreszcie udało sie go zmierzyć 96 cm.Także przeciętnie chyba mi się zdaje:tak::tak::tak:

Tak tu sobie bez pytania wpadam wieczorową porą,,,,(klawisz z kropką mi się popsuł, więc nadrabiam przecinkami ;) Patrzę na te wagi i wzrosty i nadziwić się nie mogę,,,nie tak dawno jeszcze maluchy a tu już takie brzdące i ubranka dla tych starszych należy kupować, Ja się cięzko zastanawiam, bo Majka od pół roku ( w sumie to nawet więcej) trzyma tą samą wagę, czyli 15 kg, szczupleje, przy tym, więc zakładam, że rośnie,,,,buty 24/25 czyli, czytając poniższe raporty- w normie,,,lecz wiele jestsprzed kilku miesięcy, jak to jest więc u Was? Czy dzieci równie nie tyją jak moja M, ?

Pola Martyna raczej trzyma wagę od jakiegoś czasu właśnie w okolicach 14-15 kg. Nie udało mi się jej jeszcze zmierzyć, a w sumie była by dobra okazja, bo dziś 2,5 roku kończy.

A moje dziecko ciągle tyje :dry: Wczoraj byłam z nią u lekarza, bo znowu chora jest i przy okazji postawiłam ją na wagę i co?? I 17 kg :szok: Rosnąć też rośnie, widać po ubraniach ;-) zwłaszcza po spodniach, które niedawno były dobre, a teraz wyglądają jak rybaczki :-D

reklama
My wczoraj zmierzyliśmy Martynę (nie obyło się bez łez) i jest 91 cm. M się śmiał, że na piąte urodziny będzie jego wzrostu :-)

Do góry