reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

mój też raz własnie go wywali raz nie...

a Ty wiesz co już bd miała ?

zrobiły wam się brzuszki owłosione?

Dziękuje powiem ci ,że kiedyś były gęstsze zawsze je przerzedzalam u fryzjera.
Teraz wychodzą mi przez ciąże troszkę.
Ale nie narzekam na małą objętość.

a stosujesz na nie jakieś specjalne maski czy odżywki, że są takie gładkie? bo moje to są strasznie suche :/

a włosków kilka na brzuchu mam tak jakby ta linia co przez środek brzucha idzie miałby być z włosków ;d chociaż ogólnie to jeszcze tej linii mocno nie widać.

a co do płci to jeszcze nie wiem co będę miała...może się dowiem 5 sierpnia na następnej wizycie bo ostatnie dwie wizyty gin nie robił mi usg chociaż chodzę prywatnie ;/

reklama
dziewczyny, super zgrabne brzuszki macie :tak: śliczne!!!

zrobiły wam się brzuszki owłosione?

tak!!! mój się zrobił jakiś taki dziwnie włochaty, na szczęście włoski są jasne, ale jest ich dużo... hmm, mój M. się śmieje, że to włosy dzidziusia mi chyba przez brzuch wychodzą :-D on to ma pomysły hehe
ale ja myślę, że to sprawka hormonów, które szaleją :tak:

a ja się właśnie zastanawiałam czy mam przewidzenia czy faktycznie brzusio się włochaty zrobił
laugh.gif

Niunia, Kota i u mnie się sprawdza Synek w drodze a mamusi włoski zaczęły wyrastać
laugh2.gif

ja się swojemu przyjrzałam i faktycznie więcej coś na ni włosków, albo nigdy wcześniej ich nie zauważałam. Na szczęście są jasne :)
tylko nie wiem jak to się ma do płci dziecka bo ja jeszcze nie wiem, jaka będzie płeć :) niby miałam przeczucie, że chłopiec, ale to tylko tak sobie strzeliłam i kilka zabobonów na chłopca mi przypasowało ;)

reklama
Żadnych odżywek nie stosuje strasznie mi włosy przetłuszczają.

Każda z nas ma owłosiony mi aż troszke głupio
bo jak chodzę na basen czy coś hahaha

Do góry