reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

u mnie zostalo +5kg z moich +15.
Brzuszkowi niewiele brakuje do poprzednich rozmiarow, tyle,ze tak jak futrzak napisala- zamiast pepka wielka dziura :-D

reklama
Ojj tak do pępka to mogę zajrzeć na samo dno ;p
Od chyba 2 tygodni waga mi nie drgnęła, ale dzisiaj stanęłam znowu i jest kilo mniej, jeszcze pół i będzie 60 :D A potem jeszcze chcę zjechać 5 kilosków i chyba to nie będzie zbyt trudne przy karmieniu - naprawdę to działa, a ja nie chciałam wierzyć, jak mi mówili, że jak będę karmić, to będę szczuplejsza niż przed ciążą ;) Ten mały ssak wysysa ze mnie w ekspresowym tempie :D

Mi tez waga sie zatrzymała na 59kg,czyli jeszcze na plusie ok 6kg:( taaak pepek jest jak krater wulkanu teraz;) i ta kreska mi jeszcze została.

U mnie na wadze 56 kg czyli jeszcze 2 i bedzie jak przed ciążą w lecie (bo zima to tak 56kg normalnie ważę) i tez juz weszłam w jedne normalne spodnie a to dopiero ciut ponad tydzień od porodu. Brzuch też prawie doszedł do siebie, wygladam tak ja w 4 m. ciąży

tylko pogratulować Wam dziewczyny tak szybkiego powrotu do formy:-) mnie wprawdzie w kg niewiele zostało do wagi sprzed ciąży, ale brzuch to jeden wielki zwis:-( jak tylko mi krwi przybędzie to zaczynam domowy trening:-)

Vecia- to szybko ci poszło ja jestem miesiac po porodzie a brzuch tragiczny!!!!!!!!!!! i nadal w nic nie wchodze łącznie z bluzkami....
Pinka - taka genetyka, po pierwszej ciąży było podobnie. W dniu porodu miałam 94 cm w pasie, teraz mam 78 cm w "najgrubszym" miejscu. Tylko po pierwszej ciązy waga i spadła poniżej tej sprzed ciąży i niestety pokarm szybko mi zanikł bo nie było za bardzo "z czego karmić".

reklama
moje gacie to będą chyba normalnie musiały poczekać na przyszły rok jak tak dalej pójdzie - biszkopcik za biszkopcikiem... biszkopcik za biszkopcikiem... :-p ;-)

Do góry