reklama
ja przytyłam w ciąży 11 kg, ale 10 dni po porodzie już nie było sladu po tych kilogramach, niestety brzuszek mi troszke został
muszę się wreszcie wziąć za te ćwiczenia mięśni brzucha, bo sam chyba nie zniknie
muszę się wreszcie wziąć za te ćwiczenia mięśni brzucha, bo sam chyba nie zniknie
K
koncia
Gość
Też mam zwis, ale powoli się "wciąga". Za to mam okropne rozstępy, które mnie bolą! Szok, blizna po CC nie boli, a to dziadostwo tak także masaże i ćwiczenia mięśni brzucha u mnie na razie odpadają... Natomiast jakoś muszę się pozbyć 15kg balastu, karmienie cycem odpadło, może spacerki troszkę pomogą... No i czekam na ten karnet na fitness i obym miała siłę z niego korzystać. Rozpacz! Postanowiłam zainwestować w tuniki, bo wszędzie mam wałki tłuszczu
futrzakowa
yea! to ja!
Mam pytanie do doświadczonych mamusiek. Macie jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie sie tego flaczka na brzuchu?? Wagę mam już prawie idealną i tylko ten zwis psuje mi humor.
to tak jak u mnie... waga jak przed porodem...ale flaczek z dziurą zamiast pępka dobijający! niedługo biorę się za brzuszki ( taki mam plan:-) )
a ja mam jeszcze pytanie odnośnie pępka:-) takie głupie pytanie ... żeby nie było... kąpię się codziennie ale pępek mam jakiś zabrudzony! i nie wiem jak to cholerstwo domyć! :-)
Marta1981
Rodzyneczka
Futro, nie dygaj ja też mam pociemniały pępek;-).
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
wredniaku - mi tutaj w uk mowily polozne zeby nie stosowac zadnych pasow poporodowych bo wtedy skora wolniej do normy wraca ...i macica sie nie kurczy tak jak powinna