reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
a_gala i kota, błagam Was dziewczyny, ale Wy jesteście rakiety! :) super-zgrabne:-) mam nadzieję, że uda mi się wrócic do formy po tych dwóch ciążach, będe musiała sie zmobilizować, ale narazie jeszcze jest czas, dopiero zaczynam znów rosnąć:-p
a brzuszki juz sie faktycznie zaznaczają zaokrąglać, będziecie mieć super piłeczki, bo tak zazwyczaj maja takie szczupłe dziewczyny.

W ogóle to juz każda z nas moze się pochwalić pięknym brzuszkiem, w końcu to juz prawie połowa ;-)

Ostatnia edycja:
Kota nareszcie wyczekiwany brzuszek Ci wyskoczył:) fajny, zgrabniutki! Czy w ciągu tych dwóch dni też Ci waga bardziej w górę skoczyła? bo tak się zastanawiam właśnie bo czasem z dnia na dzień nagle jest czasem więcej (i to może wtedy bardziej brzuszek rośnie) a czasem utrzymuje się tak samo..

Kota nareszcie wyczekiwany brzuszek Ci wyskoczył:) fajny, zgrabniutki! Czy w ciągu tych dwóch dni też Ci waga bardziej w górę skoczyła? bo tak się zastanawiam właśnie bo czasem z dnia na dzień nagle jest czasem więcej (i to może wtedy bardziej brzuszek rośnie) a czasem utrzymuje się tak samo..

najpierw przez kilka dni tak nieprzyjemnie mnie ciągnęło w podbrzuszu, bałam się, że znów mnie szpital czeka, ale gdy bóle minęły i nagle pojawił się brzuszek waga była +1 kg, teraz, jak się ważę, to znów ten kg się zgubił, nie wiem od czego to zależy, może woda mi się zatrzymuje czasowo w organizmie :confused:
zresztą moja waga w domu to miewa humory i różnie waży, 26go lipca będę na wizycie i zobaczymy ile przytyłam :-D choć jak w 1 trymestrze 5 kg na plusie to do 12tygodnia waga waha mi się w granicach +/- 1 kg , zobaczymy, jak będzie wyglądała końcówka :-D

ja się dzis zważyłam..psss..4,5 do przodu:baffled:
...mam nadzieje, że tym razem mi sie uda zatrzymać na 13-15 kg, bo przy Błażeju juz o tej porze ciążowej (około połowy) ważyłam 10 kg więcej (w sumie 20kg), a wcale sie nie obżerałam jakos specjalnie, prawie wcale slodyczy, zero smieciowego zarcia..nie wiem czemu wtedy ten mój organizm tak szybko gromadził kilogramy:confused:
teraz przybieram wolniej, oby tak dalej...

reklama
A ja jakoś nie przybieram na wadzę albo moja waga się zepsuła, bo nadal mam tylko 2 kg do przodu, w czwartek będę miała usg i przy okazji ważenie to zobaczymy jak jest naprawdę :-)
Brzusio mi urósł i da się już zauważyć że będę mamusią :-)

Dziewczyny śliczne macie brzusie takie okrąglutkie :-)

Do góry