reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

początek 17 tygodnia
17tydzien.jpg

reklama
fajne brzucholki :) a mój ostatnio wywalił się taki duuuży, że już nawet w szerszych koszulkach się odznacza. Muszę zrobić zdjęcie jak będę miała chwilę i wstawię. A moja mama twierdziła, że jeszcze w sierpniu nie będzie specjalnie widać, bo podobno jak ona była ze mną w ciąży (też rodziłam się w grudniu) to do sierpnia jak ktoś nie wiedział, to się nie zorientował, że jest w ciąży...ale ja tam nie wiem jaka prawda, może jej się wydaje albo źle pamięta albo wtedy się te szerokie suknie nosiło :)

co Ty :) mój czasem też jak 'wysadzi' to szok, że już taki spory! A ile kg przytyłyście teraz jak te większe brzuszki zaczęły się wyłaniać?
Olluchna ale masz super włosy! Pozazdrościć! Marzą mi się takie długie ;)) a do tego masz je chyba gęste...

reklama
mój też raz własnie go wywali raz nie...

a Ty wiesz co już bd miała ?

zrobiły wam się brzuszki owłosione?

Dziękuje powiem ci ,że kiedyś były gęstsze zawsze je przerzedzalam u fryzjera.
Teraz wychodzą mi przez ciąże troszkę.
Ale nie narzekam na małą objętość.

Do góry