reklama
Kota, niezła piłka
Ja od ostatniego mierzenia zaliczyłam obniżenie brzucha i... zmniejszenie jego obwodu, oraz spadek wagi
Teraz mam 98 cm w brzuchu (było 100) i 9,7 kg na plusie (było prawie 12). Ale ponoć wszystko jest okay, więc zamierzam się tylko i wyłącznie cieszyć
Ja od ostatniego mierzenia zaliczyłam obniżenie brzucha i... zmniejszenie jego obwodu, oraz spadek wagi
Teraz mam 98 cm w brzuchu (było 100) i 9,7 kg na plusie (było prawie 12). Ale ponoć wszystko jest okay, więc zamierzam się tylko i wyłącznie cieszyć
mgielka2008
Fanka BB :)
ojej kota ale ślicznie wyglądasz...
strzyga spadek wagi pod koniec ciąży wow co ty robisz?
strzyga spadek wagi pod koniec ciąży wow co ty robisz?
P
pinio25
Gość
Kota--------ślicznie wyglądasz. I włosy też świetne
A ja Wam powiem, że zakończyłam moją ciążę ze 102cm w brzuszku i 12,9kg na plusie (to ostatnie 0,9kg to chyba od tego opuchnięcia bo miałam nogi jak balony)
A ja Wam powiem, że zakończyłam moją ciążę ze 102cm w brzuszku i 12,9kg na plusie (to ostatnie 0,9kg to chyba od tego opuchnięcia bo miałam nogi jak balony)
kroma
Fanka BB :)
kota- masz taki sam brzuch jak mój, odstający bębenek, ale z przodu jak stoisz to ty nie wyglądasz na lada dzień rodzącą. Pięknie wyglądasz.
Ja mam jak na razie nie całe 100 cm w brzuchu, coś nie urósł. A na wadze 9 kg na plusie. A cellulitu nie można zmierzyć? Bo najwięcej mi poszedł w uda :-)
Ja mam jak na razie nie całe 100 cm w brzuchu, coś nie urósł. A na wadze 9 kg na plusie. A cellulitu nie można zmierzyć? Bo najwięcej mi poszedł w uda :-)
P
pinio25
Gość
angie----------ślicznie wyglądasz:-) i Mateuszek jaki fajniutki:-)
reklama
kota-behemota
Q & H team
Angie, super zdjęcie, będzie ekstra pamiątka, następne takie już z dwójką po tej stronie brzuszka! a Ty wyglądasz naprawdę bardzo promiennie i ładnie