reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

dobrze, że to owłosienie nie jest takie mocne i że włoski są delikatne a nie czarne, grube i mocne jak u facetów na brzuchu haha :D bo to by było zabawne :D

co prawda może nie w tym temacie bo tu głównie o brzuszkach mowa, ale zastanawiam się czy dużo urosły Wam piersi? bo ja zawsze miałam małe, ale coś mi się zdaje, że chyba staniki ciaśniejsze mi się porobiły teraz...czasem to aż mnie stanik wkurza bo bywają momentami bolące jak przed okresem... a jak jeszcze nie zrobiłam testu ciążowego, co nie miałam potwierdzenia o ciąży, to dopiero bolały :D od razu mi podpadło :)

reklama
Ja też mam owłosiony brzuszek aż włoski na nim sterczą od tych pasów ciążowych jak się naelektryzuja, ale u mnie ma być dziewczynka. Wogle u mnie wszystko z tych wróżb i zabobonów wskazywało na chłopca a ma być dziewczynka. Może lekarz się pomylił i na połówkowych okaże się że to chłopiec :p
albo przy porodzie :)

a oto domek mojej małej lokatorki 15.07.2011.jpg

Ostatnia edycja:
co do piersi urosły ale bardzo mało co też przepowiadano mi na chłopca hmmmm za to jak chodziłam w ciąży z córka to miałam wielkie balony :)

mamcia2 fajniutki,zgrabniutki brzuszek taki książkowy:) jak kobietka w ciąży rośnie stopniowo :-)osobiście mi sie bardzo podoba

mari88 jeśli chodzi o biust, to ja zawsze miałam bardzo małe A, do końca I trymestru piersi urosły o dobry rozmiar i teraz mogę sie już pochwalić dużym i pełnym B :-) jak dla mnie to mega różnica...

mari88 jeśli chodzi o biust, to ja zawsze miałam bardzo małe A, do końca I trymestru piersi urosły o dobry rozmiar i teraz mogę sie już pochwalić dużym i pełnym B :-) jak dla mnie to mega różnica...
o to tak jak ja! miałam 70b lub 75a (zależy od rozmiarówki) a teraz trochę się wypełniły miseczki i ostatnio założyłam nawet 75 b :D chociaż rozmiar rozmiarowi nie równy..ale zawsze się pociesza, że chociaż lepiej mi stanik wypełniają :D

Co do biustu to zawsze staniki nosiłam 80 C/D a teraz jak kupowałam musiałam kupić DD :szok: I nawet kuzynka mojego do mnie ostatnio wyskoczyła z tekstem że " przed ciążą miałaś duże cycki ale teraz to masz takie cycory że podzieliła byś się trochę :-D ". A zapytam się Was skoro już temacik o biuście się troszkę zrobił, czy nieraz po całym dniu po ściągnięciu stanika Wasze sutki mają zmieniony kolor taki jakby siny z białym ??

a mi też co nieco urosło :) miałam zawsze 70A bardzo rzadko 70B a teraz to sama nie wiem pełne B to na bank a może nawet i małe C :)
różnica spora ale mogły by takie już na zawsze zostać :-D
co do koloru to są ciemniejsze i większe ale sine raczej nie. myślę, że to kwestia za małego stanika. ja już teraz zauważam, że te mocno usztywniane są okropnie niewygodne i często mam piersi dziwnie odgniecione. więc chyba pora na jakiś zakup.. ?? :confused:

ja nadal noszę biustonosze przedciążowe, ale przyznam szczerze, że mnie cisną, a piersi mi się zaczynają wylewać górą, więc koniecznie muszę się wybrać na zakupy, chyba z 1 rozmiar mi urosły, co mnie baaardzo cieszy :-D

reklama
ojej... biust... normalnie noszę 75 B/C teraz D jest już stanowczo przymałe :szok: z czego mój małżonek cieszy się najbardziej :-D tylko szkoda, że mimo stosowania odpowiednich zabiegów zaczęły się pojawiać rozstępy:-(
A generalnie to mnie pocieszyłyście z tymi owłosionymi brzuszkami... więc nie tylko ja tak mam:-D

Do góry