reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

dziewczyny, śliczne i zgrabniutkie macie brzuszki :tak: kochane!!!
a ja się chciałam pochwalić, że mi zaczęła rosnąć mała piłeczka ciążowa!!! na razie jest maleńki, ale wieczorem jednak widać, że jestem w ciąży huuurrrraaa, za kilka dni cyknę zdjęcie poglądowe, niech jeszcze trochę podrośnie hehe :-)

reklama
A_gala, ale jesteś szczuplutka..choć zaczyna być widać piłeczkę:-)

A to mój brzuszek:20tc i 3dni:

Załączniki

• 20 tc.jpg
    20 tc.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 77
Dziewczyny, śliczne brzuszki! :tak: :laugh2:

Obecnie mam wrażenie, że brzusio z tygodnia na tydzień jest co raz większy i że widać tę różnicę gołym okiem nawet w odstępie zaledwie kilku dni... :szok: Też tak macie, jak ja?

U mnie to samo Serg, do 18 tygodnia, nie było widać i chodziłam w normalnych spodniach. W tydzień zauważyłam dużą zmianę. Dzieciaczki nam rosną ;)

piękne brzusie:) ja czuję różnice dotykając rękoma, brzuszek robi się twardszy i fajny no i już w tunikach ciążowych zaczyna ladnie wyglądać, ale jeszcze duży nei jest :0 tylko że wy już dalejjj jestescie. Przy pierwszej ciąży mi się tak śpieszylo do brzusia a teraz spokojnie czekam;p hih wiem że jeszcze będzie na czym oko zawiesić.
Zaokrąglony ciążowy brzuszek to najcudowniejszy widok na świecie, zawsze mnie rozczula jak widzę gdzieś kobietę z pileczką:)

reklama
Do góry