Dzięki kochane za pochlebne opinie co do wagi to ja w pierwszej ciąży na końcówce ok 6 tyg przytyłm 3 kg ale to rzeczywiście inne kg woda w organiżmie obolałe cycki i spóchnięte nogi to ze 2 kg napewno więc się nie martwcie ja też chciałabym jeszcze tylko 1 kg przytyć ale to chyba niemożliwe bo ostatnio znów apetyt na słodycze wrócł ale myślę że u mnie to jeszcze ze 4-5 tyg więc może nie będzie tak źle
Mła co do ciebie to naprawdę kruszyno nie masz co narzekać a brzusio naprawdę jak by ci się zmienił troszkę bo ja to mega wysoko mam mega wysoko i dlatego mały tak się przemieszcza jak się opuszcza to dziecko nie zmienia już raczej pozycji ... wyglądasz super
270... brzusio super
Dagne tak jak wyżej pisałam teraz już dużo nie powinno przybyć to max 3 kg więc niczym sie nie martw
Mła co do ciebie to naprawdę kruszyno nie masz co narzekać a brzusio naprawdę jak by ci się zmienił troszkę bo ja to mega wysoko mam mega wysoko i dlatego mały tak się przemieszcza jak się opuszcza to dziecko nie zmienia już raczej pozycji ... wyglądasz super
270... brzusio super
Dagne tak jak wyżej pisałam teraz już dużo nie powinno przybyć to max 3 kg więc niczym sie nie martw