xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
sergi ma talent ten twój chłop ślicznie wyglądasz!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2701...ale masz super brzuszek
Mła oczywiście seria z poszczególnych tygodni jest super i w pełni oddaje to, jak sie zmieniasz, jak brzuszek rośnie, chociaz rzeczywiście ostatnie dwa zdjęcia niewiele sie rożnia, może oprócz tego, ze brzuszek jakby niżej, co juz dziewczyny wcześniej zauważyły:-)
Gosia ale Ty jesteś drobinka..super brzuszek, zgrabniutki i rzeczywiście wysoko.
Sergee no wypas fotki...Twój M ma talent
Ja sie dziś zważyłam i jeszcze mam 3 kg rezerwy do wagi jaka osiągnęłam przy pierwszej ciąży, z tą różnicą, że teraz startowałam z waga wyższą o 6kg niz za pierwszym razem, więc przyrost jest mniejszy-DZIEKI!!!;-)
Dla mnie ważne jest żeby tej granicy nie przekroczyc, bo po porodzie musze solidnie sie wziąc za siebie, żeby wrócić do mojej wagi sprzed pierwszej ciąży, czyli 56 kg.
A gdzie Inka ze zdjęciami ze swojej sesji...obiecala, że sie pochwali Ja czekam z niecierpliwością.