reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Mój M też często naśmiewa się z mojego brzucha, ale bardzo jeste zadowolony, gdy malutka zaczyna robić swoje "wygibasy" i brzuch okropnie faluje. Z drugiej strony jest bardzo pomocny przy wiązaniu butów lub podnoszeniu czegoś z podłogi

reklama
Mój M. jest raczej w szoku niż zadowolony. Stwierdził ostatnio, że fajnie jak tak kopie, ale to jednak kosmos i jakby on miał "coś żywego" w brzuchu to by chyba zwariował ;)

Salsik, Ty producentko masowa! :)))) No to ja Ci życzę szósteczki (w totka) i drużyny futbolowej (w domu) :))))

Ostatnia edycja:
mła i pewnie dlatego nam natura dała tą przyjemność rodzenia dzieci bo faceci mają zbyt płytką psychikę (nie obrażając nikogo)na takie przeżycie hihihih:-D

oto fotki z sesji :
DSC_901511.jpg
więcej umieszczę na fb lub zamkniętym!!

Ostatnia edycja:
Inka, super! Masz cudną pamiątkę :)
Ja dzisiaj miałam ofertę z Gruponu na sesję za 79 zł (1h, 15 zdjęć na płycie) o wartości 170 zł, ale nie mogłam się zdecydować. Jeszcze tyle rzeczy nie kupionych....

reklama
Do góry