reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

Phototastic-2016-04-13_33432298-7952-47e9-9dbf-c8eed946d044.jpg

24/25 tydzień :p wybaczcie, ze takie nagie

Załączniki

• Phototastic-2016-04-13_33432298-7952-47e9-9dbf-c8eed946d044.jpg
    Phototastic-2016-04-13_33432298-7952-47e9-9dbf-c8eed946d044.jpg
    592,1 KB · Wyświetleń: 271
reklama
to takie spodnio-leginsy, też takie mam tylko ciemne :D jak za długo w nich siedzę to po jakimś czasie uciskają ale chodzić można caly czas ;)

a to wiem [emoji3] tez takie mialam ale bardzo szybko brzuch mnie zaczal w nich bolec i sie przerzucilam na ciazowe, cale szczescie w miare normalne da sie kupic bo jak mi siostra cioteczna podrzucila swoje ciazowe spodnie to sie za glowe zlapalam za doplata bym czegos takiego nie nosila [emoji16]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

pepercut, ja dostałam od koleżanki dwie pary i też byłam załamana. Potem pojechałam do hm i już nie chciałam z nich wyjść. Jednak samopoczucie ma ogromne znaczenie, nie wyobrażam sobie chodzić przez tyle miesięcy w czym co mi się zupełnie nie podoba. Nareszcie czuję się jak człowiek.

Ja ciazowe mam tylko leginsy z h&m. Niestety zadn ciazowe, nawet fajnie wygladajace nie przeszly, o prostu sa dla mnie niewygodne. Jeansy nosze czasem zwykle, mieszcze sie w te z niskim stanem :p Te leginsy ze zdjecia lecialy mi z tylka i dalej leca, ale mam teraz jak mam je podciagniete, to nic mnie nie gniecie, moge lezec, siedziec i wszystko robic :D

reklama
Leginsy i spodnie ciazowe z H&M to bylo wybawienie, jaka bylam szczesliwa jak zaciagnelam je na swoje 4 litery :D teraz mam ogromny problem, jak ubrac sie na komunie i 2 dniowe wesele, ktore juz za 2 tygodnie i nie zbankrutowac :(

Do góry