reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

reklama
Ja chodzę :) sukienki żadnej z posiadanych nie ubiore bez bo majtale na wierzchu. A kupować nowych rzeczy ciążowych nie ma sensu jak poród za chwile.

Ignaś 35 tc [emoji173]

ja noszę ostatnio sukienki z leginsami pod spodem...bo też mi ida bardzo do gory przez brzuch. poza tym w ten upał mi się uda odparzają bez leginsów, bo wszędzie pot cieknie. :baffled:

Dzisiaj nie zrobiłam zdjęcia, to wstawione jest sprzed tygodnia 34+0. Najlepiej widać w bieliźnie ale nie będę wstawiała tego horroru ;) Mamakulka tyłek wydaje się malutki bo brzuchy nam przodują :)

Załączniki

• 20160628_095229.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    20160628_095229.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    38,9 KB · Wyświetleń: 133
Spotkałam znajoma na mieście to nie dowierzała jak powiedziałam który to tydzień, nie mniej jednak jest dużo większy niż miałam z córką....To zdjęcie w dniu porodu, robione z bliska więc i tak wydaje się większy niż był w rzeczywistości :)

Załączniki

• 2014-01-31 09.46.01 - Kopia.jpg
    2014-01-31 09.46.01 - Kopia.jpg
    326,7 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Do góry