reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

reklama
A ja mam moje drogie 180 cm a mój mąż 2 metry, pierwszy synio 4200 gram a teraźniejszy synio juz o prawie 2 tygodnie większy więc guliwery jesteśmy, a mi poszło trochę w uda ale sie przydało bo bardzo szczupła jestem tak czy siak stan na dziś 13 kg na plusie [emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam moje drogie 180 cm a mój mąż 2 metry, pierwszy synio 4200 gram a teraźniejszy synio juz o prawie 2 tygodnie większy więc guliwery jesteśmy, a mi poszło trochę w uda ale sie przydało bo bardzo szczupła jestem tak czy siak stan na dziś 13 kg na plusie [emoji12]

1465197223508.jpg

Załączniki

• 1465197223508.jpg
    1465197223508.jpg
    65,6 KB · Wyświetleń: 500
oj juz nie takie guliwery, w podstawowce mialam kolege ktory w 4 klasie mial juz 180, jego siostra z 6 klasy tez taka wielka byla, jak rodzice ze starszym rodzenstwem przychodzili do szkoly to glowami ponad tlum innych rodzicow wystawali, wszyscy 190-200+ :D wy jeszcze w normie ale faktycznie nie dziwne ze i dzieciaczki wieksze :D

oj juz nie takie guliwery, w podstawowce mialam kolege ktory w 4 klasie mial juz 180, jego siostra z 6 klasy tez taka wielka byla, jak rodzice ze starszym rodzenstwem przychodzili do szkoly to glowami ponad tlum innych rodzicow wystawali, wszyscy 190-200+ :D wy jeszcze w normie ale faktycznie nie dziwne ze i dzieciaczki wieksze :D
Mojemu 9 latkowi kupuję ubrania na 11-12 lat, stopa 37 ratunku [emoji6] dobrze niech rośnie ma po kim [emoji2]

Karolanka to u nas podobnie, ja 178 a mąż 196 ( jak się urodził miał 62 cm i 5 kg :) Strasznie bałam się że będę musiała rodzic tak wielkie dziecko jak on ale córka chyba poszła we mnie bo urodziła się 53 cm i 3400 za to teraz jest wyższa prawie o głowę od rówieśników :) Synek zapowiada się około 3800-4 kg :)

reklama
Tez nie mam lustra do selfie :D co to apka?

31 tc Ignaś [emoji175]
Milestones :) sa nie tylko "grafiki" na brzuszki, ale tez dla maluszkow :D
Polecam tez aplikacje Baby Sleep Sounds- przez nia zrezygnowalam z zakupu Szumisia i zaoszczedzilam sporo pieniedzy :D i nawet jesli nie na kazde dziecko takie dzwieki dzislaja, nie bedzie mi zal bo byla darmowa :D

Do góry