reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

co do cwiczen po ciazy to mi maz kupil Cindy powrot do formy. Kiedys cwiczylam ksztaltowanie ciala z nia, suuuuuper byly te cw, po nich to czulam sie jak kulturystka normalnie ;-)
A te po ciazy maja 3 zestawy cwiczen, 2 krotkie po ok 10-15 min (bardzo latwe i delikatne) i jeden dluzszy na czas jak juz czlek bedzie dla rade.

reklama
ostre babki z was
ja z cindi cwiczylam chyab w pierwszej czy drugiej klasie LO jak chodzilysmy do kolezanki na wagary...:laugh2:

Megusek ładnitki brzuszek, u mnie prawie 16 kg+
To jeszcze ja z brzuszkiem wczorajszym, 3 dni przed terminem (40 tydz)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    238,4 KB · Wyświetleń: 78
  • 2.jpg
    2.jpg
    278,2 KB · Wyświetleń: 115
Ten Twoj brzuszek Dorota taki wysuniety do przodu, fajowy! :-)
Brzuszki brzuszkami ale my chcemy jzu ich zawartosc zobaczyc!!!!

Dorota-super brzuszek. To chyba rzeczywiście nasze ostatnie "słoniowate" zdjęcia, więc należy robić. Ja się wczoraj nagrałam na pamiątkę...Zbieram wszystko i zapakuję Młodej w karton na 18, tylko jak tak dalej pójdzie, to gdzie ja to pudło zdołam ukryć??? hihihih

dorotko sliczny ksztal brzuszka i widac ze masz naparwde co przed soba dzwigac ja tez postaram sie cos wkleic moze jutro bo moj m dzisiaj wzial aparat do pracy

reklama
Do góry