reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

Goralka jaka delikatna.... ale nie dawajmy sie potem bedziemy sie dopingowac w powrocie do formy..co?? w kupie razniej!!!!:sorry2:

reklama
Dzieki dziewczyny. On caly czas rosnie ;-) Nawet wczoraj dr powiedzialze calkiem spory jak na moja budowe.
A przytylam jakies 15 kg wiec wcale nie malo ;-)

No fakt ramionka chudawe ... a ile wazylas przed ciaza??:tak: przepraszam nie dyskretnie straszne pytanie ale ciekawosc gora!!!:cool2:

52 marzenie z licelum u mnie ja jak tylko skonczylam ternowac sporcik to wrzucialam na wage w 7lat ok 12kg i niestey ta wage zbic to nie bardzo szlo... wiec u nas startowa byla 67 przy wzroscie 172 wiec moze jakos pzrezyjemy te 13kg chyba juz teraz!! a brzuchy do gory i rodzic mile Panie rodzic a nie sie op.....:cool2:

Megusek-Ty modelko!
Lucy-u Ciebie 13 (oj, lubie tą liczbę), a u mnie 17 kg.
Mama kupiła mi wczoraj gazetkę "Mama Shape" (nie wiem, czy prawidłowa pisownia) z płytą z ćwiczeniami dla matek po porodzie. Nie wiem ile to warte, ale łatwiej mobilizuję się, gdy ćwicze pod dyktando..

reklama
Do góry