reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

Dzieki wilekie za mojego Ptyska przekaze-mam cala serie chyab ze 100 mi nacykal zachcialo mu sie nie robil przez cala ciaze a tak to w 39tyg mi strzelil ladna pamitake jeszcze raz dzieki
Cynaminka fajny masz ten brzuszek ....swietnie okreslasz odglosy dziecka chyba musi pasowac....:-) ;-)

reklama
Dzięki dziewczyny.:)
My jutro idziemy na zapis KTG. 5 dni po terminie....
Zobaczymy czego nowego sie dowiemy....

Lucy ależ Ty masz kształtne ........usta hiihi brzuszek oczywiście cudny, ale usta jakby wytatuowane. Aż pozazdrościłam i zmobilizuję się chyba do zrobienia sobie ostatniej sesji.

Goralka nie maluje sie na codzien a wlasciwie nie mam na sobie makijazu od dnia kiedy nie chodze do pracy a teraz musialam bo niestey przy takim swietle wszytko wychodzi nawet usta...hihihihihi Dawaj swoje popatrzymy na nasza wysportowana kolezanke...;-)

Hej dziewczyny

Jesteśmy po wizycie u lekarza.
Miałam zapis KTG i USG a potem konsultacje z lekarzem.
A więc tak:
  1. Mała nie chce wyjść i prawdopodobnie sama nie wyjdzie, no chyba że zdarzy się cud.
  2. Szyjka długa, skurczów brak, brzuch wysoko
  3. Lekarz po zbadaniu powiedział że Dead Line mamy na 21 listopada.Jesli do tego terminu nie urodze a prawdopodobnie nic nie wskazuje na to że urodzę to kłada mnie w szpitalu na wywoływanie porodu
  4. Szkoda bo jestem zdrowa, mała tez i chciałam rodzić drogami natury.Widocznie tak musi być.
  5. Jeśli chodzi o mała to miewa się dobrze. Niczego jej nie brakuje. Rośnie zdrowo,wszystko jest w jak najlepszym pożadku. Waży już 3800 g i nie zdziwie się jak przy porodzie może ważyć koło 4 kg.:))
  6. Więc znów czekamy cierpliwie, może zdarzy się cud...
  7. Umyłam dzisiaj okna, posprzątałam,....może to syndrom wicia gniazda ale jakoś mi się już nie chce w to wierzyć....
  8. Wypiszcie mnie z KOOPA bo już chyba nie powinnam tam być.....
To na tyle dziewczyny....
W piątek następna wizyta i następne stresy.........No chyba że nie dotrwam..i urodzę
Buziaczki

Ehh Pola

Wierz mi chciałabym być na porodówce.....
No cóż matki natury nie oszukasz......
Trzymaj się cieplutko;-)

reklama
Lucy z wysportownej to już nawet wspomnienie nie zostało, dziś się ważyłam i mam 17,5 kg więcej, opuchlizna już mi nawet uszami kapie, nie wstawiałabym akutalnych fotek nawet gdyby wyszły przyzwoicie, bo korzystam ze firmowego komputera, na którym mam tylko służbowe programy, nadal nie wiadomo jak długo potrwa naprawa naszego stacjonarnego kompa

Do góry