reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

reklama
u mnie cały czas -3 kg do wagi z przed ciąży, ale to nie była waga w której dobrze się czuję, zresztą sporo tej wagi to były mięśnie, mam ich teraz znacznie mniej, szczególnie na tyłku - zrobił się płaski i mało jędrny :crazy: jeszcze z miesiąc, kupuję matę edukacyjną dla małej i będziemy razem jeździć na siłownię ;-), mała na matę a ja do ćwiczeń

jak zaszłam w ciążę to akurat był to etap podwyższenia wagi.. więc taka idealna którą miałam i chce mieć to tak jeszcze -11kg ;D - jak na razie wydaje mi się to dalekie XD

Mi zostało uparte 4 kg i na razie nie schodzi. Wróciłam do wagi sprzed poprzedniej ciąży, ale chciałabym jeszcze schudnąć, choć mieszczę się w swoje rzeczy. Ale myślę o fitnesie.

ja jestem 4 kilo mniej niż przed ciążą, ale moje ciało wygląda strasznie..nie mogę się doczekać, aż będę mogła zacząć biegać i kręcić hula hop...póki co przynajmniej ćwiczę łapki..

reklama
Do góry