reklama
Kasia - tormentiol ogólnie dobry jest na odparzenia np pieluszkowe my od początku z Zu używamy tormentiolu. Nie ma wg nas nic lepszego.
U mnie waga spada, ale cm nie. Jeszcze dużo brakuje mi żeby zmieścić się w spodnie sprzed ciąży. Jeszcze 2-3 tygodnie i zacznę ćwiczyć. Ja też jestem uzależniona od słodyczy, ale trzeba będzie zamknąć szafkę, założyć kłódkę i wyrzucić kluczyk ;P
U mnie waga spada, ale cm nie. Jeszcze dużo brakuje mi żeby zmieścić się w spodnie sprzed ciąży. Jeszcze 2-3 tygodnie i zacznę ćwiczyć. Ja też jestem uzależniona od słodyczy, ale trzeba będzie zamknąć szafkę, założyć kłódkę i wyrzucić kluczyk ;P
fazerkamm
Fanka BB :)
natalunia to u mnie odwrotnie cm spadają a kila nie ale po tyg. jak mnie w niedziele teściowie zobaczyli to powiedzieli że bardzo schudłam przez ten tydz. :-) a waga jak była tak jest
donia 1980
jak Wy to robicie, że Wam spada? ja co prawda wagi nie kontroluję bo nie mam gdzie, ale postępów z brzuchem nie widzę :-(, mam nadal jak w 5 mcu ciązy. Ale chyba jeszcze mi się macica nie obkrczyła, wczoraj chciałam spróbować pospać na brzchu i skończyło się wielkim ałłła!!!
fazerkamm
Donia i wcale się nie dziwie!! Kobieto jesteś dopiero tydzień po porodzie!! u mnie dopiero teraz coś zaczyna być widać że schudłam! a jestem miesiąc i tydzień po porodzie! także cierpliwości!
ja też myślała że jak tylko urodzę to szybko dojdę do siebie i będę wyglądać jak przed ciążą ale niestety rzeczywistość pokazała coś innego
ja też myślała że jak tylko urodzę to szybko dojdę do siebie i będę wyglądać jak przed ciążą ale niestety rzeczywistość pokazała coś innego
aga3004
Ja też jestem uzależniona od słodyczy, ale trzeba będzie zamknąć szafkę, założyć kłódkę i wyrzucić kluczyk ;P
Ja przyznaje szczerze, że muszę zjeść coś słodkiego bo mnie nosi. Najlepiej teraz mi wchodzą Grześki bez czekolady :-)
Dobrze, że choć waga mi spada.
A ja wytrzymałam pełne dwa tygodnie bez niczego słodkiego, po czym przyjechali moi rodzice, mama przywiozła sernik i zjadłam 5 kawałków jednego wieczoru... A zjadłabym całą blachę, gdyby nie wyjątkowo silna wola. O dziwo Tymon nie robił większych buntów z tego powodu... Pewnie już dziecko nie mogło wytrzymać z tak niskim stężęniem cukru - bo całą ciążę na diecie słodyczowej, a teraz nagle taka posucha...
fazerkamm
hehe Strzyga mi się udało wytrzymać miesiąc i też moje dziecko nie zrobiło żadnych sprzeciwów ja też byłam na diecie słodyczowej
odkryłam że jak się zaczynam denerwować i złościć.. to muszę szybciutko jakąś czekoladkę zjeść i mi od razu wszystko przechodzi
odkryłam że jak się zaczynam denerwować i złościć.. to muszę szybciutko jakąś czekoladkę zjeść i mi od razu wszystko przechodzi
Dorotka_23
HAHA a ja się błam przyznać:-) Wytrzymałam 3 tygodnie a potem zeżarłam ciastka z choinki - te co sama upiekłam i trzeba było choinkę rozebrać. Potem wykradłam dziecku gumy mamba. Ale szczytem było wyjadanie resztki cytrynowej herbatki granulowanej Szymona. Jemu nie daję i się mądrzę, że to sam cukier. I ona tak stała a innych słodyczy w domu nie było a ja byłam na głodzie...Nie mogę bez słodyczy żyć. Na razie unikam czekolady
reklama
fazerkamm
haha
cieszę się że nie jestem sama!
ja naprawdę jestem uzależniona od słodyczy!
cieszę się że nie jestem sama!
ja naprawdę jestem uzależniona od słodyczy!