reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

Moja figura pasuje do swiat :p taki maly balwanek :rofl2: a co mieszania jedzenia to ostatnio maliny zagryzalam pomidorami :-) Moj T patrzyl na mnie jak na wariata :p probowalam go przekonac ze naprwade swietnie smakuje ale nie uwierzyl:-D:-D

reklama
myszka fuuuj jak Twój Ł. może jeść taki zestaw :-p bleeh..
lajtway Ty też nie lepsza :p oliwki z nutellą :-D

mój M. ostatnio zjadł pół tabliczki czekolady, wstał poszedł do lodówki wziął sobie żółtego sera, zjadł po czym dokończył czekoladę :szok: mi to jakoś nie pasowało.. a on nie widział w tym nic dziwnego.. blee

ale zestawienia :-D nutella i oliwki, czekolada i słone orzeszki, maliny zagryzane pomidorami WOW! WOW! WOW!

ja nie wiem jakim cudem ale mam tylko +7 kg :szok: jem naprawdę sporo i o bardzo różnych porach żaden problem zjeść o 3.00 w nocy dla mnie...

Ogladalam dzis rano "Pytanie na Sniadanie" i tam sie ginekolog wypowiadala, ze powinno sie przytyc 7kg w ciazy, a maksymalnie 12kg. Zrobilam takie oczy :crazy: i wyrazilam glosno moja dezaprobate... co On gada :-D

teoria a praktyka no cóż... :-) nie da się przejść ciąży książkowo, a jak jakiś Pan tak uważa to niech zajdzie w ciążę i to udowodni, swoja drogą ciekawe by to było :-) faceci w ciąży, dobre...

Melisa chyba jakby nic nie jeść to by te 7 przybrał.. xD
Mi Gin, powiedział że dla mnie dobrze było by 10kg przytyć.. jakoś się udało, chociaż jadłam wszystko ;)

Ja mam +16 i po jutrzejszej wizycie już nie staję na wagę:-D Lekarka mówi że spoko, położna jak mnie odwiedziła to mówi że dużo i że nogi mnie będą bolały, ale tak patrzy i mówi w końcu, ale gdzie te kilogramy, bo tak właściwie to ich nie widać:-)

ja przytyłam 7 kg póki co, ale mysle ze jeszcze ze 2 kg dojdzie. jem bardzo duzo i wszystko i ciagle slysze, ze za malo przytylam i za maly brzuszek jest. Póki mały miał dobra wage, to tam pal licho, ale jiak sie okazalo, że ma za niska wage, to lezalam i sie tuczylam strasznie. żarłam a nie jadłam:/ no i to nic nic nie dawało. moja mama przytyła w ciazy 8 kg i mysle, ze kazdy ma inna nature i w ogole sie nie ma co przejmowac:)

reklama
Melisa jakieś głupoty gadał w tej tv. Sam dzidziuś z wodami i łożyskiem to z 5kg będzie to tylko ze 2 kg w/g niego można przytyć ołł nołł. Ja najwięcej przytyłam od czasu, kiedy Maluszek zaczął obrastać w tłuszczyk czyli w ostatnich 3miesiącach. Po około 2/2,5kg na miesiąc. Teraz ma na plusie 11kg z hakiem:tak: i wydaje mi się, że jakoś tych kilogramów nie widać a co tam.

Do góry