Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30 kg przytyłam więc teraz jak by było 18 to bym była była bardzo zadowolonaA ile przytylas w poprzedniej ciązy izabell? W pierwszej ciązy (11 lat temu:x) przytyłam az 18 kg masakra! Teraz druga ciąża przebiega całkiem inaczej, do tej pory przytylam 5 kg.
Nie martw sie malym rozmiarem brzuszka, kazdy organizm jest inny. Wazne że maleństwo jest zdrowe i Ty dobrze sie czujesz
zgadza sie tym bardziej ze kazda ma inna "głebokosc" miednicy i jedna maja głebsze i brzuszka w ogole a dzidzia duza i zdrowa a jedna maja brzuchy ogromne bo miednicy malutkie :]
ja bym chciala mały brzuch bo wtedy mniejsze naciaganie skory itd
Na naciągnietą skórę polecam niezawodny krem Ziaji dla kobiet w ciązyzgadza sie tym bardziej ze kazda ma inna "głebokosc" miednicy i jedna maja głebsze i brzuszka w ogole a dzidzia duza i zdrowa a jedna maja brzuchy ogromne bo miednicy malutkie :]
ja bym chciala mały brzuch bo wtedy mniejsze naciaganie skory itd
I ponoć jak ma sie szersze bioderka to latwiej jest rodzic.