reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

Ja przed ciążą ważyłam 54 kg, w ciąży przytyłam 21:-D teraz po 4 miesiącach od porodu ważę 60 kg i powiem Wam,że chyba jestem jedyną tu która nie chce wracać do wagi sprzed ciąży. Fajnie się teraz czuję chyba byłam za chuda kiedyś:-)

reklama
fiszbina nie jesteś jedyna :-)
Ja jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to ważyłam 46 kg (170 cm wzrostu :baffled:) i dlatego bardzo źle się czułam. W ciąży przytyłam 23 kg. A teraz mi jakieś 10 zostało i nareszcie czuję się dobrze z moim ciałem i wagą, tylko ta oponka na brzuchu, ale coraz mniejsza.

fiszbina grunt to,że dobrze sie czujesz,kazda z nas chyba nie za dobrze się czuje z nadwagą jaka pozostała po ciąży,ale Tobie gratuluje takiego zdania o sobie.

Wszyscy mi mówię, że bardzo schudłam. A ja mam tylko 2 kg mniej niż przed ciążą. Może jakoś inaczej ten ciężar się rozłożył:confused:Najfajniejsze jes to, że zawsze miałam fałd tłuszczu na brzuszku a teraz nie ma po nim śladu:-)

Ja przed ciążą ważyłam 54 kg, w ciąży przytyłam 21:-D teraz po 4 miesiącach od porodu ważę 60 kg i powiem Wam,że chyba jestem jedyną tu która nie chce wracać do wagi sprzed ciąży. Fajnie się teraz czuję chyba byłam za chuda kiedyś:-)
Fiszbina - u mnie to samo:tak:Przed ciążą ważyłam 45 kg, w 10 tygodniu 48 kg a teraz 53 i wcale nie czuję się z tym źle:tak:Wydaje mi się, że wyglądam lepiej niż przed ciążą. No, może ze 2 kg mogłabym zrzucić ale i tak nie jest źle:tak:;-)
Clue - ale z Ciebie była chudzinka:szok:Ja ważyłam też 45 kg tylko ja to raczej konusek jestem ( 157 cm;-)).

Ostatnia edycja:
Lunia ja nie chudzinka byłam tylko szkieletorek :baffled: Nie ma to jak nerwy i pracowity tryb życia. Całe szczęście Mateuszek to wszystko zmienił :-)

Oj dobrze Wam dziewczyny, ja to mialam nadwage przed ciaza, a teraz to juz calkiem, w sumie gdyby nie ten brzuch to byloby dobrze, smialam sie do mojego P, ze jak urodzi sie druga dzidzia toi zrobie sobie plastyke brzucha:-)

reklama
Ja ważę 58, przed ciążą 53, fałdka na brzuchu obowiązkowo:crazy:. Powiem Wam, że po trzydziestce te kilogramy gubi się wolniej. Przy pierwszym dziecku po 3 miesiącach wchodziłam we wszystkie ubrania i nie miałam żadnych fałdek, a teraz niestety wszystko za ciasne, ale powoli, powoli wchodzę w niektóre rzeczy:confused:.

Do góry