Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam dziś gina i będzie ważenie, a że przywaliłam więcej w ten miesiąc niż niektóre z Was przez całą ciąże, to mam wyjątkowego stresa. Normalnie mi wstyd
Anika trzymam kciuki za wizyte Nie martw sie ja w ciagu ostatniego miesiaca tez strasznie przytylam. polowa tego co od poczatku ciazy to efekt ostatniego miesiaca ;-)
ja już też przytayłam 6,5 kg ale coż zrobić bedzie pewnie powtórka z poprzedniej ciąży
Anika trzymam kciuki
Ja jak to tu wszystko czytam to superr ja chyba najwiecej waze i przybieram teraz jak bylam 9 marca od zeszlego miesioca 4kg heheh czyli mam juz 74kg,,tyje ale tez bardziej idzie w brzuch brzuch mam duzyy:-):-):-):-):-)co teraz sie okazalo ze prawdopodobnie termin na 13 czerwca;-);-);-);-)ale to po ruchach tak stwierdzili a jeszcze bezdie usg i po kosciach bedzie stwierdzenie:-):-):-):-):-):-)