reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Dziewczyny przestańcie. W końcu w ciąży jesteśmy, więc to normalne, że tyjemy. Urodzimy to będziemy zrzucać.
Ja się ważę za 2 tygodnie, na pewno będzie plus 10, a może nawet ciut więcej, trudno.
Ja się ważę za 2 tygodnie, na pewno będzie plus 10, a może nawet ciut więcej, trudno.
iryska
Fanka BB :)
Ja się nie ważę takie mam postanowienie dopiero na wizytę następną czyli za miesiąc:-)
gosheek
Fanka BB :)
lori widze ze podobnie startowalsmy i podobnie tyjemy. Ja startowalam z 51 kg i juz mam 64 kg wiec 13+, no ale mam dwa tyg ponad wiecej. Czuje sie juz jak wieloryb
K
_karolina
Gość
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 20kg, w dniu porodu ważyłam 80kg, a po porodzie spadło tylko 10 i tak stało 2 lata i nie chciało ruszyć, w końcu przeszłam na Dukana wiedziałam co i jak, znałam wszystkie sprzeciwy ale się zdecydowałam bo chcieliśmy drugie dziecko i byłam przerażona przy 70 dodatkowe 20kg to 90kg a potem spadnie tylko 10 i zostane z 80kg na 164 wzrostu, przez kilka miesięcy dieta, następne kilka miesięcy stabilizowanie wagi no i stanęłam na 57kg. A teraz mam 64 czyli 7kg do przodu i megaaaa wielki apetyt hahhahahhaha ale tak jakoś nie martwi mnie ta waga, zanim zaszłam w ciążę to się bałam tego tycia, ale teraz jakoś no cieszą mnie te kilogramy DDDD
Ja bym chciałam przytyć tak w granicach 13-14 kg wszystko ponad wiem, że będzie objawem siedzenia z tyłkiem w domu, zajadania się słodkościami itp Przed ciąża przy wzroście 172 miałam jakieś 54-55kg chociaż jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży było 55,9 bo to było zaraz po świętach Ale po porodzie skończy się spanie do 9-10 i leniuchowanie na ogródku czy na kanapie więc myśle, że raz przy Jaśminie trochę zrzucę a dwa uruchomię moje sprzęty hula hopy, twistery i jeszcze steper chcę zakupić :-)
Monia marzenia się spełniają więc bez obaw trochę mobilizacji i wrócimy do swojej wagi :-)
Gosheek nie wieloryb tylko kobieta w stanie błogosławionym ;-) Z ślicznym ciążowym brzuszkiem ;-)
Karolina Czyli jednak w tej ciąży mniej wagi przybywa
Monia marzenia się spełniają więc bez obaw trochę mobilizacji i wrócimy do swojej wagi :-)
Gosheek nie wieloryb tylko kobieta w stanie błogosławionym ;-) Z ślicznym ciążowym brzuszkiem ;-)
Karolina Czyli jednak w tej ciąży mniej wagi przybywa
Ostatnia edycja:
reklama