reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dziewczyny tygodniowo powinno sie przytyc pol kg to na miesiac 2 kg;-)
magdzia ja mam 10 na plus i lekarz nic mi nie mowil...pewnie sie draznil z toba;-)nie przejmuj sie jesli ty sie dobrze czujesz to nie ma co panikowac;-)
judys 5kg marzenie
magdzia ja mam 10 na plus i lekarz nic mi nie mowil...pewnie sie draznil z toba;-)nie przejmuj sie jesli ty sie dobrze czujesz to nie ma co panikowac;-)
judys 5kg marzenie
Kademi- nie szczuplutka, raczej normalna Ale fakt, że brzuszek mam malutki jak na ten czas za ok 2tyg wkraczam juz w 7 miesiąc, a Leoś wciąż sie ukrywa Dziś to np w ogóle nie widać, że w ciąży jestem. Dobrze, że mnie tam mocno boksuje to sie nie martwie tak
iryska
Kademi-ja właśnie mam taki brzuch jakbym ciut więcej zjadła.W sobotę ubrałam sweter taki przez głowę i ciocia się ze mnie śmiała czy już urodziłam.Każda kobieta ma inaczej,jedne mają piłki innym bardziej brzuch na boki się rozlewa.
Po ciąży zanim się obejrzymy zobaczymy swoje talie
Po ciąży zanim się obejrzymy zobaczymy swoje talie
No ja właśnie nie wiem o co temu ginkowi chodzi...jakoś jeszcze poza normy nie wychodzę...teraz tak ok. pol kg tyg mi rośnie czyli tak jak ma być...chyba się faktycznie ze mną droczył;-)
Jutro wizyta zobaczymy co mi powie;-)
Jutro wizyta zobaczymy co mi powie;-)
iryska
Kademi-oj nie byłabym taka pewna z tym że w drugą stronę.Z pierwszym dzieckiem przed ciążą miałam ciuchy 38 a niektóre 40(nie lubię jak mi się coś wpija wolę większe czasami kupić)po urodzeniu nic ale to nic mi nie pasowało.Całą garderobę wymieniłam w 100% na 34
Magdzia-startujemy z identycznej wagi tzn 50 kg to pierwsza waga wpisana w kartę ciąży,przez zajściem miałam 51kg.Uważam że gin przesadza
Magdzia-startujemy z identycznej wagi tzn 50 kg to pierwsza waga wpisana w kartę ciąży,przez zajściem miałam 51kg.Uważam że gin przesadza
reklama