reklama
jasani
Fanka BB :)
Ale akurat to nie ma nic do rzeczy, że sama go wybrałaś.A ja mojego posłucham, bo sama go wybierałam
jasani
No zdaje się Owulacja napisała, że neonatolog to zaproponował. Więc może jednak Ty przeczytaj wszystkie posty.Nikt inny nie powiedzial o kupowaniu używanej.
Mojemu synowi poduszka pomogła.
Lady Loka
Ale to było juz w odpowiedzi na Twój postNo zdaje się Owulacja napisała, że neonatolog to zaproponował. Więc może jednak Ty przeczytaj wszystkie posty.
jasani
Dobra, nieważne już. Napisałam tylko, że nie kupuje się używanych i tyle. A to czy ktoś o tym pisał czy nie to już najmniej ważne.Ale to było juz w odpowiedzi na Twój post
Nam pediatra zaleciła taką poduszkę z dziurką i ja w gorącej wodzie kąpana zaraz zamówiłam. Po czym kilka dni później byłam u fizjo i stwierdziła, że córka jej nie potrzebuje. Wywaliłam ponad 200 zł w błoto, bo córka leżała na niej raptem kilka godzin. Myślałam, że to chociaż odsprzedam za 50 zł, a tu chyba rzeczywiście sie używek nie kupuje i lipa.
bleucoco
Wiesz co, nie chce mi się dyskutowaćAle akurat to nie ma nic do rzeczy, że sama go wybrałaś.
bleucoco
Nam akurat zalecił fizjoterapeuta, z którym będziemy kontynuować terapię A z tego typu rzeczami jak ze wszystkim, są zwolennicy i przeciwnicy. Ja o tym poczytałam, fizjo zalecił choć nie zmuszał, a ja zdecydowałam się spróbować.Nam pediatra zaleciła taką poduszkę z dziurką i ja w gorącej wodzie kąpana zaraz zamówiłam. Po czym kilka dni później byłam u fizjo i stwierdziła, że córka jej nie potrzebuje. Wywaliłam ponad 200 zł w błoto, bo córka leżała na niej raptem kilka godzin. Myślałam, że to chociaż odsprzedam za 50 zł, a tu chyba rzeczywiście sie używek nie kupuje i lipa.
Bibi89
Dobrze że jasani ma porządną wiedzę co tam fizjo wiedzą o życiu ♀Nie każdy fizjo ma porządną wiedzę. To tak jak ze wszystkimi lekarzami. Nie zawsze warto ich słuchać.
reklama
jasani
Tak, dobrze zawsze wrzucić nic nie wnosząca do dyskusji dygresję. Jak ktoś nie ma nic mądrego do napisania to niech zamilczy. Skąd wiesz jaka ja mam wiedzę. Czym popartą, jakie wizyty i rozmowy są za mną. Post porażka.Dobrze że jasani ma porządną wiedzę co tam fizjo wiedzą o życiu ♀