reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poduszka z dziurką

Girl Fire GIF by MOODMAN

reklama
Nam pediatra zaleciła taką poduszkę z dziurką i ja w gorącej wodzie kąpana zaraz zamówiłam. Po czym kilka dni później byłam u fizjo i stwierdziła, że córka jej nie potrzebuje. Wywaliłam ponad 200 zł w błoto, bo córka leżała na niej raptem kilka godzin. Myślałam, że to chociaż odsprzedam za 50 zł, a tu chyba rzeczywiście sie używek nie kupuje i lipa.

Nam pediatra zaleciła taką poduszkę z dziurką i ja w gorącej wodzie kąpana zaraz zamówiłam. Po czym kilka dni później byłam u fizjo i stwierdziła, że córka jej nie potrzebuje. Wywaliłam ponad 200 zł w błoto, bo córka leżała na niej raptem kilka godzin. Myślałam, że to chociaż odsprzedam za 50 zł, a tu chyba rzeczywiście sie używek nie kupuje i lipa.
Nam akurat zalecił fizjoterapeuta, z którym będziemy kontynuować terapię ;) A z tego typu rzeczami jak ze wszystkim, są zwolennicy i przeciwnicy. Ja o tym poczytałam, fizjo zalecił choć nie zmuszał, a ja zdecydowałam się spróbować.

reklama
Dobrze że jasani ma porządną wiedzę 🤡 co tam fizjo wiedzą o życiu 🤦🏽‍♀🤡🤡
Tak, dobrze zawsze wrzucić nic nie wnosząca do dyskusji dygresję. Jak ktoś nie ma nic mądrego do napisania to niech zamilczy. Skąd wiesz jaka ja mam wiedzę. Czym popartą, jakie wizyty i rozmowy są za mną. Post porażka.

Do góry