reklama
aniadavid
Zaangażowana w BB
U nas dzis w przedszkolu byl Dzien Rodziny czyli Dzien Matki, Dzien Dziecka i Dzien Ojca w jednym. Bylo przedstawienie, konkursy, tance i zabawa. Super. Ale moj maly obrazil sie na caly swiat bo przedstawienie bylo zrobione na powietrzu i caly czas stal z posepna mina nawet jednego slowa nie zaspiewal. Skonczylo sie na samym staniu w rzedzie
sylwia.wk
Zaangażowana w BB
oo no u nas tez byla identyczna impreza plus kierrmasze na chorego chlopca. i tez na ogrodku przedszkolnym. spiewal i tanczyl... a katem oka patrzyl na kramy z zabawkami.. hihi.. fotki i filmiki sa na blogu.
wczoraj pogadalam z pania z ich grupy dorian juz duzo wiecej je, tak ze bardzo sie cieszymy..
wczoraj pogadalam z pania z ich grupy dorian juz duzo wiecej je, tak ze bardzo sie cieszymy..
nikita33
Fan(ka)
Widzę, że Wasze dzieciaczki dobrze się bawiły, u nas też była taka impreza w ogródku, ale niestety Filip się nie załapał, bo był chory, a ja nawet postarałam się na tę okazję o wolne w pracy, a i tak wyszło na to, że siedzieliśmy w domu i leczyliśmy po raz kolejny ucho. Za to wczoraj poszedł już do przedszkola po chorobie i tam czekał na niego dzieńdzieckowy prezent...
sylwia, super, że Dorianowi poprawiło się z jedzeniem, sama najlepiej wiem, jaka to ulga. U nas też lepiej, nawet zupki wciąga, a to już nie lada sukces. Zastanawiam się tylko, jak to będzie po wakacyjnej przerwie, mam nadzieję, że nie zacznie się od nowa cała karuzela z niejedzeniem i "nie chcę do przedszkola"....
pozdrawiam
nikita
sylwia, super, że Dorianowi poprawiło się z jedzeniem, sama najlepiej wiem, jaka to ulga. U nas też lepiej, nawet zupki wciąga, a to już nie lada sukces. Zastanawiam się tylko, jak to będzie po wakacyjnej przerwie, mam nadzieję, że nie zacznie się od nowa cała karuzela z niejedzeniem i "nie chcę do przedszkola"....
pozdrawiam
nikita
sylwia.wk
Zaangażowana w BB
No dorioan tez juz je i pieczarkowa i pomidorowa ale w przedszkolu.. w domu juz raczej nie, ponoc duzo dzieci ma tak ze w przedszkolu je a w domu nie.. w lipcu bedzie chodzil wiec ok a w sierpniu hmm no niewiem jak to bedzie z jedzenie..
ugadali sie z pania ze jak dorian wszystko je to pani idzie do mnie i go chwali..hihi.. Niestety za nic nadal nietchnie surowek...
ugadali sie z pania ze jak dorian wszystko je to pani idzie do mnie i go chwali..hihi.. Niestety za nic nadal nietchnie surowek...
nikita33
Fan(ka)
No właśnie, u nas podobnie - zupka w przedszkolu jest o.k., ale ta w domu już nie...
Filip w lipcu też będzie chodził, choć pewnie nie co dzień. Tyle, że już kartka wisi, że na lipcowe dyżury dzieci przychodzą z własnym prowiantem....więc obawiam się, że z zupek będą nici....
pozdrawiam
nikita
Filip w lipcu też będzie chodził, choć pewnie nie co dzień. Tyle, że już kartka wisi, że na lipcowe dyżury dzieci przychodzą z własnym prowiantem....więc obawiam się, że z zupek będą nici....
pozdrawiam
nikita
nikita33
Fan(ka)
Hejka! Jak się mają przedszkolaki na wakacjach? Mój jeszcze do jutra chodzi na dyżur, jest zadowolony. Ale mam do Was pytanie z innej beczki - czy Wasze dzieci będą korzystały w przyszłym roku z jakichś książek? U nas trzeba kupić "Księgę uśmiechu" , tylko jak dotąd nie znalazłam jej w żadnej księgarni..... a jak jest u Was?
pozdrawiam
nikita
pozdrawiam
nikita
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Drogie mamusie mam pytanie. Mój synek w tym roku rozpoczyna przedszkole i nie wiem jakie ma mieć badania porobione. NA przedszkolu jest tylko informacja że mam mieć wyniki badań z dwuch badań kału. No i nie wiem o co chodfzi i gdzie mam to zrobić. No i jak